Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sharon.tt

Studenci historii sztuki uł pomóżcie

Polecane posty

Gość sharon.tt

wie ktoś jakie były progi punktowe na historię sztuki uł? czy 80% podst polski / 58% rozsz polski/ 100%ustny i 93% z j. angielskiego/ 80%ustny wystarczy? Pod uwage brane są: Jeden przedmiot z grupy - historia, historia sztuki, polski (tu bym miała polski) Język obcy nowożytny - angielski Plus trzecia grupa przedmiotów - drugi język obcy nowożytny, język łaciński i kultura antyczna - z tego nie mam nic, ale w sumie - mało osób będzie miało tak mi się wydaje. Ogółem daje mi to 325 pkt. Studenci pomózcie!!!!! Da radę? Nie chcę mi się wydawać kasy na drugi przedmiot ratunkowy ;// Zależy mi bardzo na czasie, muszę opłacić rekrutację jak najszybciej

Gość TaSamaCoZawsze
Nie wystarczy.

Gość zacne kaffe
"sharon.tt" alias Sharon Tate??? Taaaa faktycznie ty musisz być z historii sztuki:classic_cool::classic_cool:

Gość Youillliam
Ja wprawdzie nie studiuje historii sztuki ale pewnie jak każdy do jakiego kierujesz swą prośbę...zapytam....w czym Ci niby mamy pomóc???:classic_cool:

Gość sharon.tt
Wiesz gdyby studenci historii sztuki, którzy się załapali napisali ile przy tym mieli punktów mogliby mi pomóc ;P zacne kaffe- w czym problem?