Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migdal30

pomozcie mi sie uporac z zyciem...

Polecane posty

Gość Migdal30

Witajcie, Przez ostatnie miesiace czuje sie fatalnie i jest juz chyba tylko gorzej. Moj problem tkwi w tym ze nie potrafie zadbac o siebie, o swoje sprawy. Do wszystkiego sie przymuszam, a jesli juz cos zaczynam robic to koncze po 15 min i to ze zloscia i fustracja, ze znow nie udalo mi sie tego dokonac. Np. przez caly tydzien planuje,ze posprzatam pokoj (pisze plan co zrobie w danej kolejnosci aby uporzadkowac ten wielki balagan) a pozniej tego nie robie, nie potrafie. Czyzby dlatego,ze sprzatam w pracy? Mam trzy prace. Od poniedzialku do piatku pracuje od 8 rano do 22. Choc jestem juz wykonczona to z zadnej pracy nie potrafie zrezygnowac. Kiedys sprobowalam i zalowalam bo i tak siedzialam tylko w domu i nic nie robilam a wiem,ze: - powinnam posprzatac swoj pokoj bo denerwuje mnie balagan i wstyd mi przed wspollokatorami - chcialabym schudnac, bo przez ostatnie 2 lata przytylam bardzo duzo i do prawidlowej wagi musialabym zrzucic 35 kg (waze 95kg) - mam pcos - chorobe kobieca ktora moze prowadzic do bezplodnosci a mam juz 30 lat i nie mam nikogo, ja nawet nie mam znajomych -powinnam sie uczyc angielskiego bo od 5 lat mieszkam z Angli (mieszkalam i pracowalam tylko z polakami) a moj jezyj jest fatalny. Dwa razy zapisalam sie do szkoly lecz po pewnym czasie rezygnowalam bo nie dawalam sobie rady - mam do zalatwienia sprawy urzedowe i nie potrafie sie z nimi uporac mimo ze grozi mi kara pieniezna I jest jeszcze mnostwo takich rzeczy ktore powinny mnie wrecz mobilizowac, i staram sie je rozwiazac tylko ze mi nie wychodzi to co zaplanuje. Otwieram ksiazke z kodeksem prawa jazdy i po 4 stronach ja zamykam bo nie potrafie sie skupic na 5 min. W zyciu mialam juz 2 razy depresje( epizod lekki) Nie wiem czy ja jestem chora? Czy ze mna cos nie tak? A moze to jakas newica? Moze mozna jakos to leczyc. Dodam,ze nie jestem leniwa ( w pracy jestem b. dobrym pracownikiem) i pochodze z z domu gdzie zawsze byl porzadek a teraz nie potrafie przejsc przez swoj pokoj. Dodam jeszcze,ze jestem dzieckiem DDA. Szukalam juz wiele sposobow by poradzic sobie ale z nadwaga w balaganie, mysla ze nie bede miala moze dzieci, praca na 12 godzin, w samotnosci, i w "analfabetyzmie" NIE POTRAFIE JUZ ZYC Prosze o pomoc.

Gość Migdal30
:-(