Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić?2020

Dlaczego on mi to zrobił:(

Polecane posty

Gość co robić?2020

Potraktował mnie w sumie jak zabawkę,która mu się znudziła Ponoć tak mnie kochał. W sumie gdybym sama do niego nie zagadała on by się w życiu nie odważył tak jak przez 3 lata. Byliśmy ze sobą 5 miesięcy, było wspaniale pod każdym względem. do tego tygodnia.Jeszcze w sobotę w moje urodziny dał mi wspaniały prezent wszystko było ok. Od poniedziałku się nie odzywał.Dzisiaj się pojawił i stwierdził że musimy się rozstać.Nie jest gotowy na stały związek,że głupio mu jest mnie zdradzać.Dlatego woli to zakończyć,jest po prostu za mlody żeby sie angazować i chce się bawić. Potem dodał że tylko mnie bedzie kochal i jak się wyszumi i jeżeli bede wolna to znowu bedzie próbował i pa Nie odzywałam się nie rozumiałam jestem w szoku do teraz. Kazałam mu po prostu wyjść,najgorsze jest to że go kocham Nawet jeszcze nie potrafie płakac jest to świerze a ja po prostu nie wierze

Gość jeny jaki frajer..
przynajmniej był szczery, a ile ma lat że musi się jeszcze wyszaleć? autorko szkoda czasu na tego pacana. wybrał wolność.

Gość w 100%
uciąć mu jaja

Współczuję tej sytuacji, ale jakby nie patrzeć gdy się z Tobą rozstawał był szczery, powiedział, że musi się wyszaleć, że nie jest gotowy na trwały i poważny związek, lepiej zakończyć to teraz, niż jakbyście byli ze sobą kilka lat, a on by na boku 'szalał' z innymi laskami. Pamiętaj, że nie każdy facet ma tyle odwagi by się przyznać dlaczego odchodzi. Nie bronię go absolutnie, bo zdradzał Cię, ale jestem pod wrażeniem, że się przyznał i powiedział szczerze, że poważny związek nie teraz. Poboli, ale z czasem minie, a może poznasz kogoś lepszego? :) Kogoś kto nie będzie Cię oszukiwał tylko kochał Ciebie i wyłącznie :)

Gość co robić?2020
Pierdole taką odwagę i szczerość