Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jij8i4ju4rn

kiedy sie nauczycie drne baby ze zonaty =tredowaty??????!!!!

Polecane posty

Gość jij8i4ju4rn

i trzymac sie od takiego jak najdalej trzeba? no kiedy!!

Gość oiuytre
dopiero w tedy jak same beda mialay meza i jaks dupa beidze chiala im go odbic moze wtedy zrozumieja

Gość jij8i4ju4rn
ja nie mam meza ale wiem ze maz innej kobiety jest nietykalny!! nawet nie patrze w strone takiego obraczka dziala jak odstraszacz

Gość slask
ja pierdziele kiedy przestaniecie obwiniac kobiety o to ze WASZ MAZ/FACET WAS ZDRADZIL to FACET was zdradzil a nie jego kochanka zal

Gość jij8i4ju4rn
debilko?:D no wypraszam sobie ale dla mnie kurwienie sie z czyimś mezem jest debilsstwem do granic;)

Gość aha i achhhhh
ciekawe, co zrobisz jak się dasz poderwać takiemu, który zdejmie :D :P

Gość jij8i4ju4rn
no facet zdradzil ale sam ze soba nie zdradzil:o oczywisccie on jest do odstawienia odrazu

Gość jdkdhszsdvs
Niech najpierw sami faceci się nauczą, że sa trędowaci i mają się trzymać z dala od kobiet. A tak taki narzeka, przychodzi i skamle, jak to jego zona zła, jak go nie rozumie, jak to ich ślub był pomyłką. I efekty sa jakie są. :p

Gość oiuytre
nigdy, debilko :D ----------tego nie wiesz czy ostatnia a zlo powraca jescze sie o tym przekonasz moze pod innym katem tego doswiadczysz-innym niz zdrada meza ale doswiadczysz

Mnie dziwi jedno: a mianowicie: jak można korzystać z żonatego/mężatki, który/która użala się na swoją żonę/męża opowiadając o niej/nim najgorsze rzeczy ? To już powinno być wskazówką dla przyszłych zamienników/zamienniczek cudzego życia ;) Bo, jeśli trzeźwo pomyśleć: skoro tak źle, to dlaczego się tego trzyma ? No i jeszcze: dlaczego ludzie w ten sposób komplikują sobie życie ? To będzie dla mnie zagadką do końca życia. :D 🖐️