Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoZgwiazdaa

Nie mam z kim spędzić tegorocznych wakacji :( :( :(

Polecane posty

Gość RoZgwiazdaa

Nie mam znajomych, nie mam faceta, za to mnóstwo rodziny, która mnie już mierzi niemiłosiernie...

Gość RoZgwiazdaa
Mam już dość! Teraz jeszcze jest sesja, czymś się zajmuję, a jak przyjdą wakacje...chyba wszystko skończy się na pracy :(

Gość a fsdfsd
a wiesz ja jestem w podobnej sytuacji - jade do pl tez nie mam z kim spedzic wakacji wiec pewnie bede szukal jakiejs ladenj dziewczyny :)

Gość RoZgwiazdaa
Chciałabym poznać jakichś nietuzinkowych, zakręconych ludzi, takich, z którymi mogłabym pojechać w góry, powygłupiać się, potańczyć, pogadać. Samotność boli, zwłaszcza we wakacje.

Gość to jest .,...
ja tez nie rozumiem, dlaczego jak na wakacje to tylko z kims.....Ja zdecydowanie wole jechac na wypoczynek sama, choc mam z kim, to sama po prostu lepiej wypoczywam, moge robic to na co JA mam tak naprawde ochote, zwiedzac te miejsca ktore MNIE interesuja. Nie lubie wyjezdzac z kim na urlop.

Gość RoZgwiazdaa
Płeć nie ma znaczenia....nie szukam faceta na gorący romans. Za to brakuje mi zwariowanej ekipy przy której nie będę czuła się skrępowana i będę mogła pozwolić sobie na odrobinę wariactwa...

Gość RoZgwiazdaa
No, ja też lubię spędzać czas samotnie, ale nawet takiemu samotnikowi czasem doskwiera brak ludzi. Nie mam z kim przeżywać przygód, poszaleć. Pozwiedzać to oczywiście też wolę sama, ale chciałabym też coś więcej...

Gość też_studentka
wiem co czujesz..

Gość RoZgwiazdaa
Przez ostatnie kilka lat cierpiałam na fobię społeczną i prawie nie wychodziłam z domu. Książki, muza, rysowanie, malowanie. Niby fajnie, ale jak widzę, że wszyscy mają znajomych, a ja nie to jest mi smutno. Co ja będę wspominać na stare lata?

Gość to jest .,...
jezeli juz teraz wiesz, ze nie bedziesz miala z kim spedzic wakacji, to uzalajac sie nad soba, na pewno nie zapewnisz sobie udanego lata. To ze nie masz z kim, nie znaczy przeciez ze musisz siedziec sama w domu. Wybierz sie gdzies sama. Jedz na mazury lub nad morze, tam jest w lecie pelno mlodych ludzi, z ktorymi na pewno szybko nawiazesz znajomosc.

Gość RoZgwiazdaa
Mam 23 lata i czuję się jak mała dziewczynka. Na wakacje od lat jeżdzę na wieś do krewniaków, pomagam rodzinie w ogródku, od czasu do czasu penetruję okolice. Nigdy nikogo nie poznałam - miejscowi trzymają sie razem, nie zapraszają mnie nigdzie, traktują jak przybłędę, bo włóczę się, kiedy oni harują przy gospodarce. W mieście z kolei duszę się, hałas i upał źle na mnie działają. Może od czasu do czasu z kimś wyjdę, ale tak to ponoszę same klęski towarzyskie...

Gość RoZgwiazdaa
Ostatnio oglądałam "Smak życia" i pomyślałam : "kurde, co ja mam z tej młodości?' Ciągle jedynie studia, praca, może od czasu do czasu coś barwniejszego. Ile bym dała, żeby pojeździć stopem, połazić po górach, pograć w siatkówkę na plaży, potańczyć na rockotece, pośpiewać przy ognisku, ale to tylko marzenia, niestety.

Gość RoZgwiazdaa
Jak to zmienić?

Gość ojjjj !
rozgwiazda, a skad ty babeczko jesteś ? bo do cholery piszesz tak jakbym czytała siebie bo też suzkam zakręconych ludzi po cześci takich jak ja ;]

Gość Karamkulec
I przezwyciezylas fobie? - bo ona pewnie skutecznie psuje szyki.

Gość Hsbbs773

Ja też nie mam meza, dzieci czy nawet chlopaka. Kolezanki dawno zalozyly rodziny i z nimi spedzaja wakacje. Ja przyjechalam na 2 tygodnie do kuzynki po rozwodzie i pilnuje jej dziecka. Takie moje wakacje i jedyna opcja wyjechania z miasta. Sama nie pojade bo nie lubie. Z kasa tez krucho zeby wydac 3 tysie na biuro podrozy. Kokosów nie zarabiam a samochod spłacac trzeba. I tak mam urlop i chxxx zobacze

Gość gośćgość
16 minut temu, Gość Hsbbs773 napisał:

Ja też nie mam meza, dzieci czy nawet chlopaka. Kolezanki dawno zalozyly rodziny i z nimi spedzaja wakacje. Ja przyjechalam na 2 tygodnie do kuzynki po rozwodzie i pilnuje jej dziecka. Takie moje wakacje i jedyna opcja wyjechania z miasta. Sama nie pojade bo nie lubie. Z kasa tez krucho zeby wydac 3 tysie na biuro podrozy. Kokosów nie zarabiam a samochod spłacac trzeba. I tak mam urlop i chxxx zobacze

Poznałaś kogoś u kuzynki że chxxa zobaczysz? Oby ci się trafiła fajna maczuga a nie bele co.

Gość Gosc
27 minut temu, Gość gośćgość napisał:

Poznałaś kogoś u kuzynki że chxxa zobaczysz? Oby ci się trafiła fajna maczuga a nie bele co.

:)  ;)