Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość btnnrnryn

wasze osiagniecia w wieku 24 lat oraz co mieliscie na start

Polecane posty

Gość btnnrnryn

moje osiagniecia -studia niestety pedagogiczne ale lic -laptop l na ktory uskladalam pieniadze ze stypendiow i drobnych prac -prawo jazdy i tyle:o

Gość polciajnttt
tapczan

-mgr z pedagogiki -własną rodzinę :) -wielkie sterty książek :) -kompa i lapcia -parę mebli -stary tv -trochę siwych włosów -marzenie o własnym mieszkaniu (wreszcie zrealizowane)

Gość lepiej Się zastanowic
dwa dyplomy, chlopaka oszusta, puste konkto bankowe, ksiazeczke dla bezrobotnych z UP, depresje i gruby tyłek :-) a i karnet na siłownię

Gość kasiaa:))))
Na start nic, -dom za wspólne zarobione pieniądze -mąż -praca -dziecko

Gość gfdsalkjhgf
Ja mam gorzej bo nie mam nic:). mgr z administracji zaocznej( rodzice sponsorowali) koncze teraz drugi kierunek dziennie(pedagogike) wybieram sie na SUM dzienny troche oszczednosci ze stypendium i by było na tyle:) na garnuszku siedze, lat 25(zaraz 6) :) Ale skoro moim rodzicom to nie przeszkadza, bo dużo im pomagam to ja nie widzę w tym problemu. A ze inni cos mogą mieć do tego to ich sprawa.

Gość Ktos-mi-zajumał-nicka26
to bylo dwa lata temu ale...: mgr super praca w banku (juz w trakcie studiów) kredyt na wlasny, nieduży metraż a teraz juz na swoim ;))

Gość DASmein
ja mam wszystko:)

Gość btnnrnryn
a jakie to studia konczylas?? kolezanko z kredytem?:o

Gość mamusieńka..
ja też przegrałam życie, zero wykształcenia, bez pracy na utrzymaniu męża, dom rodzice postawili:(

Gość lloekmek
Nie wazne sa osiagniecia ale to jakimi ludzmi jestesmy.

Gość DASmein
ach nie wiedziałam, że trzeba się tak rozpisać.. studia,stosunki międzynarodowe, mgr:) pracuję w firmie ojca. Mam dom za pieniądze rodziców samochód za własne pieniądze męża to w sumie też osiągnięcie biust powiększony o 2 rozmiary to też osiągnięcie ale chirurga dwa koty i psa dziecko w drodze niby też osiągnięcie hmm męża..

Gość mamusieńka..
DASmein ile zapłaciłaś za piersi??? Też mam ochotę powiększyć

Gość DASmein
pewnie nic byś nie miała jak by była inter hahaha

Gość a ja uwielbiam zwierzteta
- 1 dziecko - kawalerka ale to chyba nie moje osiegniecie , bo kawalerka była męża

Gość btnnrnryn
no prosze :D czyli wiekszosc dobr od meza lub rodzicow:o kurwa mac :/ to prawie jakbyscie mialy sponsora ja nie mam nic

Gość Ja w wieku 24 lat
mieszkam od 2 lat z mężem, na własnym utrzymaniu. Mieszkanie dostałam od babci. Poza tym pracuję, studiuję zaocznie, ale nie uważam tego za osiągnięcie.

Gość ja z nim i ona z nimi
jennifer i nie jest Ci zle z tym, ze przyszlas bez niczego?:O Ja bym nie wytrzymała chyba, ale w sumie wpadlas tak mlodo to i nie mialas kiedy popracowac itd. Dziecko masz juz dosyc duze, nie chcialabys popracowac? Chocby u mez?

Gość ja mam 23 lata ale napisze
od 3 lat dom (wynajmujemy z facetem) milośc życia, super facet, jakich mało :-) moja dzialka, ogrodek, kwiatki, wszystko piekne i zadbane inż. gospodarki przestrzennej kilkadziesiat tys. na koncie (z wyjazdow za granice) 1 miejsce na studiach, nagrody i stypendia naukowe praca na kierowniczym stanowisku (ale zrezygnowalam, bo stres byl za duzy) zwiedzone wiele krajow przezycie 18 lat za mniej niz minimum socjalne (potem sie wyprowadzilam od rodzicow i zaczelam zyc sama, i jest super, wczesniej czesto jadlo sie chleb z musztarda albo i bez bo tylko to bylo, a sniezne zimy poginalam w trampkach 4km do szkoly przez las) przezycie 18 lat bedac bitą i poniżaną i mimo to ułożenie sobie normalnego, fajnego życia niekoniecznie super platna ale w miare niezla praca samochod (nic szczegolnego, golf II :P) wszelkie sprzety domowe typu komp, pralka, lodowka, meble itp, w wiekszosci to na polowe z facetem szafa pekajaca od wciaz przybywajacych ubran kochany koteczek ;-) zyc nie umierac, jak schudne 5-10kg to juz w ogole bede najszczesliwsza

Gość Ktos-mi-zajumał-nicka26
ktos tam pytał, więc odpowiadam, informatyka na PW i gospodarka narodowa na UE.

Gość Ja w wieku 24 lat
Jak to nie osiągnięcie ?? Ja tam uważam za osiągnięcie to, że z mężem budujemy szczęśliwy związek :

---->btnnrnryn To chyba nie do końca, że wszystko od rodziców/męża. Wiadomo,że rodzice zazwyczaj w miarę możliwości pomagają.A skoro któraś z nas założyła w tym w wieku rodzinę,to dalsze osiągnięcia są wspólne,a nie męża :)