Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htyju6ju

jestem wrakiem czlowieka wciaz cos mi dolega

Polecane posty

Gość htyju6ju

codziennie cos mnie boli jak nie zab to zoladek to cos tam mam dosc:./

Gość do zobaczenia nigdy
mam tak samo, nie przejmuj się :) tacy ludzi też muszą być

Gość witaj w klubie mam to samo
:-0

Gość jarekcz- sąd ostateczny
Każdy ma jakieś przeznaczenie na tym padole ziemskim jednego bezprzerwy coś boli ciagle choruje , ktoś inny ma wiecznego pecha nic mu sie nie udaje , jeszce inny niema szcęścia u dziewczyn, można tak wymieniać długo, cieszmy sie z tego co mamy doceniajmy włsane zycie bo jak pzryjdzie sąd ostateczny bedziemy sie z niego rozliczali

Gość do zobaczenia nigdy
stan na godzinę 20:35 - ból brzucha, ból kręgosłupa, zmęczenie, stan depresyjny, drętwienie dłoni, ból mięsni, pieczenie oczu :D :o :(

Gość nienawidząca ludzi
moja znajoma tak ma, ciągle cos :O a to łeb, a to brzuch, a to ma przez pół roku katar, a to przy okresie nie moze sie ruszyc i capi jej potwornie z ryja. niecierpie takich ludzi

Gość htyju6ju
tylko ze to nie jest tez hipochondria :o ogolnie mam rzs i jestem niedawno po operacji caly czas spedzam w domu i wciaz widze nowe dolegliwosci:/ jak mnie nie boli operowana reka to zab -chociaz podejrzewam ze to napiecie szczeki bo poruszam nia i przestaje znowu to napiecie zwalam na nerwy dodatkowo dzisiaj bolalo mnie gardlo wczesniej z 5 dni temu cewka moczowa i polecialam do lekarza teraz martwie sie co z tym gardlem-uwaga pisze o tym i nagle czuje bol:/ znowu szukam w internecie i podejrzewam angine ropna:/ (nie wiem skad ) co do zeba-nie ma on ani jednej dziurki wiec wymyslilam sobie zgorzel :o Boze szalu mozna dostac

Gość htyju6ju
up

Gość htyju6ju
nikkt wiecej?