Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takaja25

jak dac sygnal facetowi ze mi sie podoba

Polecane posty

hej faceci jak mam dac znac jemu e mi sie podoba? widujemy sie 1-2 razy w tygodniu w pracy i znamy sie na czesc bo akurat on mi sie przedstawil sam i nawet cos zagadywal od tamtej pory mowimy sobie tylko czesc jak mu delikatnie pokazacc ze jestem wolna i akurat nim zainteresowana??? jestem ogolnie atrakcyjana kobieca z ladna twarza ale niw eszystkim sie musze podobac niektoryz lubia chuderklakia lbo maja zupelnie inny typ co zrobic?? nie chec byc tez nachalna bo to ona ma tak naprawde gonic zajaczka ja mu chce dac tylko jakis znak

Gość jarekcz- sąd ostateczny
Skarbie jeżeli zależy ci nanim zagadaj do niego pod byle pozorem nakierój rozmowe na jakiś temat najlepie tak żeby on mógl ci wczymś pomóc zasugeruj spotkanie jeśli ty mu sie podobasz napewno sie zgodzi , szkoda czasu może jest nieśmiały ośmiel go .życie ucieka szkoda czasu a dzień sądu ostatecznego cora z bliżej

on wydal sie na poczatku smialy ale poem sie zaczal krepowac w moim towarzystwoie ale tylko jak sie sama na sam spotkalismy bo inaczej nie jak tlumacyl rzeczy lasce w pokoju gdzie tez siedzialam nie mam z nim bezposrednich rzeczy do robienia no keidys to moglam zafgadac o jakis segregator ale juz nie prezychodzi przynjamniej jak ja tam jestem ;) a ostatnio to cyhba wyslal innego chlopaka po niego bo yslal ze jestem w pokoju a mnie nei bylo bylam wtedy na korytarzu ale pitem zagladal do pokoju gdzie bylam tylko sama a ja stalam z drugiej strony i sie mu glupio zroilo i sie usmiechal a ja oczywiscie speszona zaraz spuscilam wzrok spotkanie mam zaproponowac oko w oko, czy moze byc wiadomosc na facebooku? ;)

a moezse mi odpowiedzec co oznacza jak facet wchodzi do pokoju i poprawia sobei wlosy nerwowo? ja tam stalam sama w pokoju i on wszedl i zaczal sobei przeczesywac wlosy, niepewny siebie czy moze mu sie podobam?