Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sbdwhebas

Jak z nim o tym pogadać?

Polecane posty

Gość sbdwhebas

Jestem z facetem pewien czas, od jakiegoś większego czasu współżyjemy, i po jednym z ostatnich razów załapałam jakąś infekcję która mnie męczy już 2 tyg. Myślę, że to może być od niego...Myślę, że jest higieniczny, na to wygląda, ale sama nie wiem. Bo wcześniej tak nie miałam, tzn zdarzały mi się nie raz, góra 2 razy w roku, ale tak na jeden dzień, a teraz...męczy i męczy.. Jak ja mam z nim o tym pogadać? Tzn wie o infekcji, ale nie wie czemu...

Gość sbdwhebas
upppppp

Gość yhjdtyjmkuyky
tak jest jak dziewczyny... nie szanują się i dają, każdemu... kiedyś, tego nie było, bo kobiety się szanowały... może to być jakaś choroba weneryczna albo nawet świerzb... dalej traktuj swoje usta i swoją myszkę, jako miejsce spustów meskich członków...

Gość sbdwhebas
to mój pierwszy partner seksualny.

Gość zielona groszka
to niekoniecznie musi nyc od niego....moze poprostu zaatakowala cie grozniejsza infekcja niz dotychczas...jesli nie masz pewnsci ze to on jest przyczyna tego zajscia to nie poruszaj z nim tego tematu

Gość powiedz mu prawdę
że masz grzyba na @ i z seksu nici :D

Gość Werka81
witaj. podejrzewam że to grzybica.Radziłabym się wybrac do ginekologa po leki i na czas ich brania wstrzymac sie od współzycia. Niekoniecznie musiałaś to zlapać od niego.możesz być uczulona na lateks, mogą to być tez bakterie z dłoni, albo moze jestes przed miesiączką.Powiem ci że jak raz juz miałaś tak to napewno bedzie to wracacc niestety.Ja sie z tym zmagam juz kilka ładnych lat i wcale partner nie ma tu nic do rzeczy, chyba że jest niehigieniczny. A z nim porozmawiaj, bo myslę że tez powinien o tym wiedzieć.Musisz zdawac sobie sprawę że jeżeli ty masz grzybicę i współżyjesz z nim bez zabezpieczenia to i on będzie ja miał, ale u niego albo sie objawi albo przebiegnie bezobjawowo i on dalej bedzie cie zarazal:-( Zyczę poowodzenia

Gość sbdwhebas
Ja od dziecka miałam zapalenia dróg moczowych ale od jakiś 3 lat miałam spokój, a teraz jak zaczęłam współżyć to to wróciło na dłużej i nawet antybiotyk nie pomaga, a kiedys pomagał, fakt nie byłam u lekarza, ale on zawsze kazał mi brać ten antybiotyk gdyby coś...