Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasd

dziś zakończę swój związek

Polecane posty

Gość dasd

tak bardzo się od siebie oddaliliśmy, że czuję jakbym go już nie kochała. Męczę się w tym związku.

Gość edfwegfwgfwgf
to krzyz na droge

Gość leniwa jak jasna cholera
najprosciej, jak pojawia sie problem, to wyjsc, trzasnac drzwiami, spalic most. najprosciej.

Gość dasd
ten problem trwa już od dawna. Były rozmowy, obietnice. Było dobrze przez kilka dni i znow to samo.

Gość Benny Frandsen
klawo jak cholera 🖐️

Gość dasd
Kingusia_124 - nie podoba Ci się moje 'trąbienie' to nie czytaj tego, jakiś problem? Wypierdalaj ;)

a po co piszesz takie rzeczy? zazwyczaj na kafe pisze się jak ma się problem i szuka się rady, a ty obwieszczasz całemu światu że kończysz związek, i co mamy klaskać, gratulować czy co?

Gość dasd
hm, chciałam się też poradzić, ale jak już widzę te denne odpowiedzi to mi się odechciewa. Pisząc tu chciałabym pomocy, niestety, nawet na forum w internecie nie da się tego uzyskać. Smutne to.

Gość dasd
tutaj rzadko rozkręca się jakiś temat. Największą popularność mają topiki o seksie lub typu 'jakie najobrzydliwsze rzeczy robiłyście tu i tam' itd. A jak ktoś naprawdę potrzebuje pomocy to pojawiają się słynni podszywacze i dołują jeszcze bardziej.

Gość leniwa jak jasna cholera
jesli prpblem trwa juz od tak dawna to masz odpowiedz.

Gość dasd
jesteśmy razem 1,5 roku kochałam go, bardzo, już myślałam, że to ten jedyny, ale teraz widzę że chyba się pomyliłam. Od jakiś 3 miesięcy widujemy się góra 3 godziny dziennie (mieszkamy obok siebie więc widzimy się codziennie) kiedyś mogliśmy całe dnie być ze sobą i nie nudziło się nam, jak już zaczęło się to że widywaliśmy się te kilka godzin to tak bardzo chciałam być z nim dłuzej, tak bardzo tęskniłam gdy go przy mnie nie było a teraz to ja już nawet nie mam ochoty go widywać, nudzi mi się z nim. Nie chce mi się z nim rozmawiać, pisać nawet smsów wieczorami. Nie wiem co robić, zostawić czy czekać aż się coś poprawi. Eh czuję, że go nie kocham. A wiem, że on mnie nad życie.

Gość dasd
ktoś odpisze, poradzi?

Gość zalamalam sie normalnie no
musisz sama zdecydowac. ile macie lat?

Gość arizonaa
ja miałam podobnie, ale po 3 latach związku.

Gość dasd
arizonaa - jesteście nadal razem?

Gość arizonaa
nie jesteśmy, już nie mogłam tego wytrzymać, on ciągle chciał się przytulać, spotykać, a mi się chciało płakać, że muszę się do tego wszystkiego zmuszać, ciągle chodziłam zdołowana. Pół roku mi zajęło, aż w końcu definitywnie się rozstaliśmy, a tak byly powroty. Dziś mamy kontakt, ale każde z nas wie, że z tego juz nic nie będzie.

Gość dasd
arizonaa - a jesteś z kimś teraz w związku?

Gość arizonaa
niestety nie, kilka dni temu się rozstałam z facetem, bo stwierdził, że jednak nadal kocha poprzednią dziewczynę. Mówi się trudno. Zastanów się dobrze, jak to jest z Tobą, czy nie bedziesz za nim tęsknić jak się rozstaniecie, bo z powrotów rzadko coś dobrego wychodzi. Jeśli nic do niego nie czujesz, nie chcesz się z nim widywać, nie potrzebujesz z nim mieć z nim kontaktu, rozmawiac, nie chcesz żadnej bliskości to decyzja jest prosta.

Gość Jurek Kiler
Powroty są dobre tylko po to, żeby się posexić :P

Gość dasd
przykro mi. Wiesz, gdybym się z nim rozstała to myślę że tęskniłabym, duzo z nim przeszłam, wiele on dla mnie znaczy, bardzo się napracowaliśmy by z sobą być bo pewien chłopak mnie kiedyś bardzo zranił, ja byłam w nim szaleńczo zakochana. Całe szczęście że stało się jak stało bo nie miałabym z nim dobrze, zaczął pić, ćpać. Ciężko było mi zaufać na nowo, ale jednak po długim czasie starań mojego obecnego zaufałam mu. Szkoda z jednej strony niszczyć to wszystko.

wychodzi na to ze jednak nie chcesz go zostawic tylko tak sobie myslisz

Gość dasd
nie wiem już, mam pomieszane w głowie, setki myśli na raz. Boję się, że jak go nie zostawię teraz to po jakimś czasie będzie gorzej. A może faktycznie to są tylko takie czarne myśli? Może zaczynam sobie to wmawiać...

czasem ludzie zle dobieraja partnera ale czesciej marza o rzeczach ktorych nigdy nie doswiadcza

Gość dasd
albo partner jest dobry, ale my tego nie doceniamy.

Gość dasd
niech ktoś jeszcze wyrazi swoją opinię, proszę.