Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszgotka

moi rodzice zabronili mi sie spotykać z facetem i więżą mnie w pokoju!!!

Polecane posty

Gość myszgotka

powiedzieli, ze nie wyjde z domu jak im obiecam, ze się więcej z nim nie spotkam! pewnie zaraz obiecam i bede robić swoje, ale tu nie o to chodzi! ja chce z nim byc oficjalnie, zeby go zaakceptowali i w ogóle, a nie jakieś schadzki cichaczem bez przyszłości :(

Gość myszgotka
bo jest ode mnie starszy, ale co stoi na przeszkodzie jak się kochamy?

Gość pyskowata wata
a ile macie lat> i czemu Ci zabraniaja, tez byli mlodzi

Gość myszgotka
ja mam 19 :(

Gość myszgotka
a on ma 32, więc to nie tak dużo!

Nie, wcale, gdziezby. Wcale sie im nie dziwie ze sa przeciwni. Jaki jest jego stan cywilnoprawny? Skad sie znacie? Jak dlugo sie znacie?

Gość myszgotka
nie jest żonaty, jeśli o to ci chodzi! a znamy się od zeszłych wakacji.

Gość pyskowata wata
sluchaj laska, to prowokacja czy prawda? I ile macie lat na serio

Gość sdfg
dziewczyno to stary ch.j jakis cwaniak

Gość myszgotka
kurcze co ja mam robic? dlaczego moi rodzice są tacy staroświeccy?? jego rodzice mnie znają i nic do mnie nie mają! a moj tato to tak się wkurzył i chce zebym po niego zadzwoniła i chce z nim sie "rozmówić" jeny no szału dostali. przeczuwałam, że tak bedzie, ale strasznie dlugo naciskali to w koncu powiedziałam prawde heh

Gość poziomk4a
moze sie martwia o Ciebie i wyobrazaja sobie najgorsze ze starszy facet bedzie chcial zrobic z Toba nie wiadomo co. powiedz im jak jest i ze jestes dorosla i nie masz zamiaru ich oszukiwac co do spotkan z nim

Gość myszgotka
no naprawde mamy tyle lat. ja skonczylam 19, a on 32 bedzie mial za niecaly miesiac!

Gość poziomk4a
jestes dorosla moze zamieszkajcie razem

Gość mają 100procent racji
jak dorśniesz, to zrozumiesz

Gość myszgotka
mowie im caly czas, ale do nich nic nie dociera!

Wcale sie im nie dziwie ze sa przeciwni a pomysl ojca zeby sie z nim rozmowic jest bardzo dobry i nie wiem co widzisz zlego w rozmowie - zapros go na niedzielny obiad, poznaja go, beda mieli okazje porozmawiac. Podejdz z tym z odpowiedniej pozycji do rodzicow a nie z zachowania małolaty ktora pokrzyczy, poplacze i potupie nozkami.

ja jak miałam 17 a on 24 tez mi zabronili ale sie nie posłuchałam dalej sie spotykalismy i nie żałuje

Gość myszgotka
ta ciekawe, tyle ze moj tata jest starszy od mamy o 8 lat! prawie to samo!

Gość poziomk4a
to chyba Twoi rodzice maja naprawde jakies dziwne poglady .. ;/ moi czasami tez robili glupie problemy ale zawsze starali sie akceptowac

Gość mają 100procent racji
takiemu, który nie może znaleźć kobiety w swoim wieku, bo nic sobą nie prezentuje łatwiej znaleźć naiwną nastolatkę

Gość myszgotka
ale on nie chce zebym go zaprosila na obiad. on chce zebym po niego zadzwoniła i on chce mu chyba wpierdol spuscic!

Gość myszgotka
jeny, no wiedzialam, ze to sie kiedys tak skonczy. no ale sami powiedzcie. kiedys musialam im powiedziec prawda? :(

Gość dżen_a
taa, skąd ja to znam, mój ojciec miał 24, a mama 17 lat jak się poznali :O Ja mam 18 i nie mogę mieć chłopaka:O

a jakie masz podstawy twierdzic ze chce mu wpierdol spuscic? Pobil kiedys kogos? Jest wkurwiony, ma ochote zabic Ciebie i jego ale wystarczy ze podejdziesz do tego z odpowiedniej pozycji i bedziesz wygrana. Powiedz ze jak chce z nim pogadac to mozecie go na obiad zaprosic i bedzie mial okazje. Sprobuj, co Ci szkodzi??

Gość myszgotka
oj gosia. nie bierz tego tak dosłownie. no takie sprawia wrazenie. jest wsciekly, ale by go nie pobił. to poważny czlowiek. tylko, ze on nie chce go zapraszac w celach zapoznawczych tylko "chce mu przemówić do rozumu" sam tak powiedział.

dżen_a, wiesz, czesto jest tak ze rodzice uwazaja ze to co w zyciu zrobili/czego nie zrobili to wielki blad i chca dzieci przed tym ustrzec. Np rodzice mojego chlopaka, ani jedno nie ma wyksztalcenia wyzszego, niesamowite wojny mu robili o oceny, zmusili do studiowania kierunku ktory go woogole nie interesuje (zaleznosc finansowa, na szczescie, w koncu, sie postawil itp) - pewnie uwazali ze brak ich wyksztalcenia wyzszego to błąd wiec syn musi byc najlepszy. Moi, z kolei rodzice, obydwoje z wyksztalceniem wyzszym nigdy sie nie pluli, ze mam sie uczyc, nie czepiali o oceny itd (w konsekwencji on jest strasznie ambitny ale jak MUSI cos zrobic to go kurwica bierze bo sie czuje pod przymusem jak u rodzicow, ja tez jestem strasznie ambitna, z tymze ja zadnego przymusu nie czuje - wyszlam na tym lepiej).