Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karierowiczka

poznalam fajengo faceta ,tylko jest maly problem- on jest

Polecane posty

Gość karierowiczka

nauczycielem geografii! kurcze, to taka niemeska praca,bez perspeltyw ma awans no i lepsze zarobki ....

Gość poziomk4a
niemeska? to jaka jest meska i jesli ci tak zalezy na kasie to sama zarob a nie licz na faceta

Gość karierowiczka
nie chodzi mi o to zeby zarabial na mnie, bo ja akurat mam dobra prace, spedzilam tz kilka lat za granica i za zarobione tam pieniadze kupilam sobie meiszkanie. ale jakos hyba niezrecznie byloby gdyby ja zarabiala kila razy wiecej niz on.

Gość poziomk4a
ale wiesz ze w prawdziwej milosci nie o to chodzi .. naprawde. moze najpierw zajmij sie pielegnowaniem tego zwiazku a potem sie martw o to :)

Gość karierowiczka
wiem ,ze nie o to chodzi. moze problem polega na tym,ze ja wychowalam sie w tzw. ''tradycyjnej'' rdiznie, moj ojciec byl ''glowa domu'' i zarabial na zycie i jakos dziwne byloby dla mnie zycie z kims kto tak malo zarabia i jest facetem. ach ,nie ma ludzi idelanych ,nie chcialabym sie pakwoac w zwiazek zeby pozniej go zostawic z takiego powodu.

hehe:) Sama jestem nauczycielką (angielskiego) ale też zawsze jakoś tak mi się wydawało że nauczyciel to taki troche niemęski zawód. Ale autorko, przecież to że teraz uczy geografii nie oznacza, że będzie to robił przez całe życie. Może kiedyś założy jakąś własną firmę albo coś? Poza tym może też robić inne rzeczy, może dorabiać do pensji. Ja bym nie skreślała. Na pewno nie.

Gość poziomk4a
nie zwracaj uwagi na takie drobiuazgi naprawde. bo jesli czujesz do niego cos wiecej niz przyjazn to warto ta znajomosc kontynuowac. na pewno bedzie Ci glupio ale moze on ma wieksze ambicje ..

Gość eereerer
chcialabym zebys glupia kurwo stracila prace i nie mogla znaleźć, moze wtedy bys zmadrzala. i daj mu spokoj, niech ma szanse poszukac wartosciowej dziewczyny a nie taka szmata co na kase leci

Gość fdfdf
WOLE FACETA NIEMESKIEGO ALE Z PASJA NIZ MESKIEGO POLMOZGA

no i dokładnie powinien się cieszyć że ma pracę i Ty tak samo bo teraz jest ciężko. W życiu nie przyszłoby mi do głowy rezygnować z kogoś tylko dlatego że jest nauczycielem. Skończył studia, na pewno jest z nim o czym porozmawiać (nie krytykuję tu ludzi ktorzy nie skończyli studiów), więc o co tak naprawdę Ci chodzi.

Gość me here now
to szukaj wsrod mechanikow samochodowych, albo gornikow