Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam do kogo porownac

CO DZIS ZJEDLISCIE? chce porownac

Polecane posty

Gość nie mam do kogo porownac

i ocenic czy jem duzo, srednio czy malo..

Gość ten przynajmniej się wysilił
rano 3 kromki chleba z różnymi rzeczami obiad 1 ziemniak 4-5 małych kawałków ryby i mizeria . 2 kostki czarnej czekolady i pół kilo czereśni

Gość fdssd
sniadanie - nasienie konskie obiadad - nasienie bycze i wołowina tatrzanska

Gość grbnhytnytn
rano platki talerz kapusty gotowanej parowka z ketchupem 1,5 mielonego jedno skrzydelko troche surowki 3 garscie cukierkow czekoladowych

Gość szarak455
sniadanie- jajecznica (po dwuch kęsach wywaliłam bo cos nie tak było z zapachem, pewnie jajka juz stare) drugie sniadanie-jogurt obiad-pizza

Gość vydgchjsgvkg
2 kabanosy, zwykła bułkę, 2 kromki chleba, rosół, mała porcje płatków i mysle co tu zjeśc :(

Gość sgdfxdxgdg
sniadanie kawa obiad 2 ziemniaki 2 kawalki kalafioru,jajko sadzone i odrobina surowki kolacja bulka z dwoma kalafiorami teraz jem cukierki,landrynki

Gość twoje oczy są niebieskie
dużo :/ 3 małe jogurty pitne activia 2 kromki chleba z ziarnami z masłem słonecznikowym + 2 plastry sera zółtego pół paczki sucharków z masłem słonecznikowym duży kawałek ciasta z owocami (czereśniami i jabłkiem) jabłko chyba tyle.. jak na mnie za dużo

Gość hmm to moze ja teraz
kawa + dwie kostki cukru brazowego 3 kostki czekolady mlecznej kabanos bulka ze swiezo smazona makrela (pycha) i sosen tatarskim maly kawalek ciasta bananowo -orzechowego pol drinka - z pimsem i owocami kawa + dwie kostki cukru brazowego 250 deko czeresni 1/piwka 0.30 malego Peroni kto wie ile to razem kalori?? ;)

Rano botwinka z chlebem ( późne śniadanie ;) ) Na obiad kilka ziemniaków, gulasz z karkówką, młoda kapusta w śmietanie Teraz dwie szklanki koktajlu owocowego ( mieszanka owoców ze śmietaną i kaszką manną) z bita śmietaną i czekoladą Jeszcze za dnia kilka słodkich pianek, chrupki, m&m' sów

Gość Imm0rtal
Śniadanie : Jajecznica z 4 jajek Obiad : Grilowana baranina Kolacja : Pieczona baranina z chlebem i musztardą

Gość nlckn
ale wy malo jecie, to ja jestem na maksa obzartuchem...o kuuurde ja dzis zjadlam 4 kanapki dwie z ososiem i jajkiem i dwie z pasztetem nastepnie oszamalam crosanta z dzemem, potem jablko, 10 malych kawaeczkow ryby z sosem, loda, na obiad poltora talerza chinszczyzny. a w tym momencie koncze ssloik bialej czekolady zaczety przedwczoraj...ale nie jestem wcale gruba, jestem szczupla i od lat te sama wage mam

Gość assssaas
Jajecznicę z dwóch jajek ze szczypiorkiem, bułka pełnoziarnista z łososiem, masłęm i majonezem, 4 placki ziemniaczane i bułka serowa z połówką wędzonego halibuta. I kinder niespodzinka. :P I ze 3 szklanki coli. 25 lat, kobieta, 170, 52 kg.

Gość zxzxzx
9 jogurt 11:30 kielbasa i chleb 14:30 chleb i kielbasa 17:30 twarog bialy +smietena i chleb :classic_cool:

Gość njuu
o 14 dwie bułki , w tym jedna ziarnista. teraz jajecznica z 2 jajek plus bułeczka. teraz podjadam powoli 1 kawałek ciasta. i wsio na dzisiaj.

Gość ty;e wam powiem że
jecie jak wróbelki

Ja planuje jeszcze dowalić do pieca dzisiaj :classic_cool: Ciasto mam dzisiaj upieczone to trzeba chociaż skosztować i boczuś czeka w lodówce na usmażenie ;)

Kiść winogron, 4 pyzy z mięsem, kanapkę z pasztetem + pomidora, garść truskawek, kanapkę z wędliną i serem na kolację. 1,5 l wody :D

Gość jestem szczupla wiec jemm
s: 3 kromki chleba z maslem szynka, serem i dzemem 2 s: pączek i slodka kawa o: schabowy, 3 ziemniaki, surowka i potem zaczela sie masakra jedzeniowa..:D kawalek sernika, 5 ptasich mleczek, z 5 ferrero rocher mmm i mysle co wszamac na kolacje, chyba parowki i do tego bulka:)

Gość tartartrum
kawałek szarlotki, 3 mentosy, parówka, serdelek, 1/4 talerza ziemniaków i ze 3 widelce kapusty kwaszonej. No i pół paczki czipsów i woda mrożona:P

Gość seksowny zarloczek
Ja dzis zjadlem3 kanapki pieczywa z wedlina 50 g pomidor i salata na obiad jadlem ziemniaki 300g piers z kuraka 120 g i warzywa na kolacje makrele 200g 3 pomidory i ogorek konserwowy i 100 g pieczywa potem 300 g bobu.

Kielbaske z grilla z pieczywkiem i pomidorkiem, paczke bake rollsow (nie wiem jak to sie pisze) i kilka cukierkow.

Gość nd mnd md cmd me d d
proszek : "5 malych kromeczek 2 takie 2 srakie" kobito ile ty na sniadanie wpierd**** ??? bochenek chleba??