Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnaanka

można usunąć czyjeś konto na sympatii?

Polecane posty

Gość kolejnaanka

Sytuacja wygląda tak: przeglądając Sympatię trafiłam na chłopaka mojej przyjaciółki. Gość nigdy nie wzbudzał mojego zaufania, więc jej o tym od razu powiedziałam. Była w szoku, ale chyba nie aż tak bardzo, bo sami poznali się przez ten portal i sama stwierdziła ze nie do końca mu ufa. Problem tkwi w tym że on się wszystkiego wypiera, a ona nie wie, czy mu wierzyć (swoją drogą dziwne by to było, gdyby się przyznał). Powiedział jej że zgłosił nadużycie i napisał że ten ktoś się pod niego podszywa i profil zniknął po 5 min. Czy to możliwe, żeby tak szybko usunęli jego konto?? Czy facet ściemnia i sam usunął profil??

Gość kamaszki
jak ktos moze sie podszywac pod niego?:Di w jakim celu:D zalosny koles... sam sobie konto usunal... mozna tio zrobic w kilka sek. moze albo zawiesic albo usunac... po usunieciu mozna zalozyc nowe konto z nowym nickiem... wiem, bo bylam na sympatii- tam poznalam swojego faceta

Gość Astoria1985r
ściema! Gość ściemnia i mam nadzieję, że Twoja koleżanka nie będzie na tyle głupia, aby to łyknąć.

Gość kolejnaanka
Właśnie w tym problem, że ona nie wie co z tym zrobić. Ja na jej miejscu nie zastanawiałabym się wcale i jej to powiedziałam. Nie chcę też być powodem rozpadu związku, ona się w nim zakochała i nie chcę żeby cierpiała. No ale kurwa bez przesady. Dziwne to, że ktoś wstawił jego zdjęcie na sympatię i podszywa się pod niego. Swoją drogą czy w ogóle jest to możliwe żeby usunęli w 5 min komuś konto po zgłoszeniu nadużycia??

Gość Astoria1985r
Nie, to nie jest realne. Najpierw sprawdzają, a cała procedura trwa długo.

Gość kolejnaanka
ktoś jeszcze coś wie na ten temat? Kuźwa nie wiem, co jej teraz powiedzieć.

Gość Dalar
profil można usunąć w 5 sekund ;]

Gość kamaszki
juz wszystko powiedziane... po 1 watpie, by ktos zalozyl konto z jego zdjeciem ( co bylo na tym koncie, ile wejsc, kiedy ost logowanie, co z ksiega gosci?) po 2 za szybko zostalo usuniete jak na konto podlozone przez kogos. takie rzeczy sie sprawa dokladnie, a nie przez 5 min na tej zasadzie polowe kont moder by mogl wywalic. facet lzy jak pies... poza tym skad wiesz ze konto usunal? moze je tylko zawiesil? kiedy jest zawieszone, w wynikach wyszukiwania go nie ma... ale on moze sie zalogowac, odwiesic je i popisac z kims np przez 10 min po to, zeby zdobyc gg np. i znowu konto zawiesza... :O:O

Gość kolejnaanka
Konto było założone niedawno, bo miało tylko 15 wyświetleń w chwili, gdy je zauważyłam, żadnych opisów nie miał. Swoją drogą wchodzę tam naprawdę rzadko i nie wiem czy to szczęście czy pech że akurat się pojawił na str głównej. Nie wiem czy usunął czy zawiesił, ale jak odświeżyłam po 5 min to już pisało że jest niedostępny czy coś w tym stylu.

Gość kamaszki
tak czy inaczej... koles klamie... albo usunal sam albo zawiesil sam.. innej opcji nie ma... i lepiej zeby kolezanka zaczela uwazac... bo teraz pewnie puzzle zaczynaja sie jej ukladac w calosc....

Gość kolejnaanka
Założyłam konto i zgłosiłam nadużycie z powodu podszywania się za kogoś innego. Minęło 15 min i konto dalej istnieje, więc pewnie to niemożliwe, żeby moderator tak szybko usunął komuś profil. Prawda wydaje się być jedna. A przyjaciółka przestała się odzywać... Pewnie nie jestem dobrą wróżką:(