Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

narzeczona mnie spotkała z kolezanka.pomocy....

Polecane posty

Z moja narzeczona ostatnio sie poklocilem .Mieszkam sam i moja kolezanka miala do mnie sprawe wiec do mnie przyjechala wieczorem siedzielismy na tarasie i wtedy przyjechala do mnie narzeczona .Podejrzewa mnie o zdrade ale do zdrady zadnej nie doszlo .Rozstala sie ze mna jestem zalamany .Chociaz ja jej kiedys zdrade wybaczylem a teraz ona mi nie wierzy Za godzine mam sie z nia spotkac co o tym myslicie

Jestem załamany ,po spotkaniu z nią powiedziala ze mnie nadal kocha ale na chwile obecna nie bedzie ze mna. Mowi ze bedzie dobrze ze musi sobie poukladac w glowie tak z tydzien ze teraz wyjezdza do siostry na dwa dni .Tak bardzo ja kocham zdradzilaa mnie wybaczalem jej wiele roznych sytuaci .Nie wiem czy to wina ze mam kryzys finasowy ale wybudowalem piekny dom bez kredytu i na chwile obecna mam kryzys finasowy i moze szukala pretekstu

Gość zimny gienczysław
czlowieku gdzie ty masz jaja? ale z ciebie cipa co sie dziwic ze ona cie tak traktuje jak ty sam siebie nie szanujesz! powinienes ja w dupe kopnac kurwa jak mozna dac sie tak traktowac haha wez sie ogarnij

Gość Jum-Bum Park
kopnij ją w dope

Gość zimny gienczysław
najlepiej to pierdolnij sie w łeb 10 kg młotem moze przejrzysz na oczy i przypomnisz sobie ze jestes facetem

Gość kto nie był, niech żałuje
Też myślę, że trafił jej się pretekst.

Gość Jum-Bum Park
jestes facetem bez jaj ciota jestes i tyle