Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamababa

czy to ciąża czy ja wymyslam.???????ocencie..prosze

Polecane posty

Gość mamamababa

mam juz jedno dziecko, po ciazy po porodzie wstawilam spirale u ginekologa , okres mialam nieregularny tzn tak od 7megoi dnia kazgego miesiaca do max 20stego powinnam dostac okres... i okres mialam niereguklareny ale zawsze byl duzy taki jak zwykle... a miesiac temui nie dostalam okresu az do 15stego wiec zrobilam test ciazowy ktory wyszedl negatywnie.... jedna kreska i nastepnego dnia dostalam okres:)): a w tym mies jest tak że od wczoraj mi lecą tylko 3 kropelki-4 na caly dzien wiec mozna jedną podpaske miec.... i sie zastanawiam czy robic test czy moge miec ciaze...ja sie boje spuirale zakladalam w tym roku

Gość mamamam26
z tego co wiem to przy spirali są takie cuda - w końcu ona tam siedzi i podrażnia wnętrze macicy więc cholera wie co się przy niej może zdarzyć - ale fajnie ci ze świadomością że tak zabijasz pewnie z 5 dzieci w roku? bo zapłodnione komórki nie mają się gdzie zagnieździć i pojawia się okres ??

Gość mamamababa
i nie wiem co mam o tym myslec, dalej nie mam okresu, a test zrobilam i wyszlo ze nie ma ciązy a wizyta u ginekologa za miesiac bo ciezko sie dostac.... masakra