Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie moje wnioski

Pytanie do bardzo atrakcyjnych kobiet - czym zaimponować takim kobietom ???

Polecane posty

Gość takie moje wnioski

Czym można zaimponować kobiecie ładnej , mądrej , wykształconej i na dobrym stanowisku ? Uważam, że niestety niczym. Przeciętny facet nie ma szans , bo czym może takiej zaimponować ? Ciągle będzie miał kompleks niższości i dlatego trudno Wam znaleźć faceta podobnego do siebie pod wszelkimi względami.

Gość takie twoje wnioski
Myślisz, że są tutaj takie kobiety?

Brakiem kompleksu niższości i zaprzestaniem prób zaimponowania na siłę.

Gość ajjjj to proste !
Poczuciem humoru, uprzejmoscia, cieplym spojrzeniem, dobrym charakterem. wszystko inne juz mamy ;)

Mnie imponuje u mężczyzny pewność siebie (ale bez popadania w narcyzm), zaradność, wysoka kultura osobista, poczucie humoru i dobrze, gdy facet taki jest szarmancki ;)

Gość fgkrjswgjf
OSOBOWOŚCIĄ!!!!!!!! IDIOTO!!!!!!!!

Gość el ninka
Powiedzmy, że spełniam kryteria :P. Wystarczy tylko kochać, choć dla kogoś kogo kocham, to jest wyzwanie- AŻ. Mądra kobieta nie będzie rywalizować ze swoim ukochanym, zapamiętaj to sobie. Dla niej jesteś wazny, bo jestes przy niej:). Pomagacie sobie, wspieracie, przytulasz jak jej jest smutno, szanujesz, dbacie o swoje ognisko, a z czasem planujecie rodzinkę i tyle. Ładne , sliczne, ale jakoś znowu sama dzis byłam na miescie. Brakło mu benzyny, tak ogólnie:((. Nie widze już tego scenariusz a w moim życiu, raczej nie z mojej winy.

Gość Rekin88
jak masz pieniądze to każdej kobiecie zaimponujesz, nawet tej co bedzie mówiła że nie leci na hajs. Na początku jest zakochanie i można mówić że pieniądze nie są ważne, ale z czasem sami się przkonacie.