Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaamichal

Brak inicjatywy ze strony dziewczyny

Polecane posty

Gość aaamichal

Rozmawiam z dziewczyną z sympatii, ale za każdym razem to ja zagaduj, ona ani razu. Niby fajnie się z nią rozmawia, ale jeżeli ona nie wykazuje żadnej inicjatywy, to aż się odechciewa jakichś starań. Czy mam prawo oczekiwać jakiejkolwiek inicjatywy?

Gość fgkrjswgjf
hmm, niech zgadne ODPISUJE Z GRZECZNOSCI????

Gość azor na przod
A ile juz tak czasu do niej pierwszy piszesz?

Gość aaamichal
Dodam, że gdy byłem bachorem to tarzałem się z psami na podłodze

Gość aaamichal
Od jakiegoś tygodnia, było 4-5 rozmów do tej pory. Zastanawiam się, czy kolejny raz zagadnąć, czy sobie odpuścić?

Gość azor na przod
aaa to inna manka

Gość azor na przod
Jak ci zalezy na tej znajomosci to zagadaj, dlaczego nie? Kobiety lubia byc adorowane

Gość azor na przod
Ona z pewnoscia czeka az sie do niej odezwiesz :)

Gość ammminka
A dlaczego nie spytasz czemu sama się do ciebie nie odezwie? Jak zacznie coś kręcić, to odpisuje z grzeczności i nie bardzo chce podtrzymać kontakt. Szczerością można wiele zdziałać.

Gość jaogjlkfkdlrgklkm
moze po prostu sama nie napisze bo nie chce sie narzucac? moze woli zebys to pierwszy ty pisal. ja na przykład zdecydowanie wole kiedy to chlopak sie pierwszy odzywa .

ja zazwyczaj czekam aż facet pierwszy napisze... ;). żeby po prostu widziec jak to z jego strony wyglada, czy mysli o mnie, żeby sie nie narzucac mu.

Gość Master2
No ale przecież biedak napisał, że od jakiegoś czasu to tylko on cokolwiek inicjuje? To ile można? I nawet jeśli jej rzeczywiście zależy to co, potem też biedak będzie musiał wszystko inicjować?

Gość marek27
zawsze powstaje wiele opinii, ale sam jako facet nadal nie wiem, jak to jest, spotkalem sie kilka razy z dziewczyna(kino, kawa itd.), zawsze sie zgadzala, na randkach bylo fajnie(poza jej niedostepnoscia - kolejny temat rzeka), ale sie nie odzywala potem i to tak trwa nadal, nie wiem czy mam "na siłę" coś proponować

Gość Czekajac_na_dobrą_rade
Kurde to jest jakas porazka, Komunikat do kobiet !!! co wy sobie wyobrazacie ? że facet ma nieustannie o was ubiegac a w zamiam dostac kompletne nic ? i to jest w porzadku ? ja wiem ze facet ma wykazywac incjatywę ale bez przesady ! Narzucanie sie ? jak facet iniciuje coś 10 razy pod rząd to 11 raz jak kobieta coś zrobi, zainicjuje to nazywacie narzucaniem sie ? to co powiecie jak facet 7 albo 8 raz z koleii robi pierwszy krok ?? Powiem wam szczerze zarywałem do jednej kobiety na której mi bardzo zależało i tez ma takie podejscie, ale ja ją już zlewam, z góry na dó,l a wiece dlaczego ? DLATEGO ZE MY TEZ ZASŁUGUJEMY NA ZAINTERESOWANIE !!! tyle w tym temacie na szczescie sa kobiety kotre potrafią okazac zaintresowanie a księżniczom mówie NIE !

Gość Misiael
Chłopaki dobra rada: olewajcie księżniczki. To próżne egoistki, im szybciej dacie sobie z taką spokój, tym lepiej dla was.

Gość ewwwwwa222
Zainteresowanie i inicjatywe wykazuje w stosunku do facetow na znajomosci z ktorymi mi zalezy:) Jak facet mi sie naprawdę podoba to na rzesach stane zeby podtrzymac znajomosc, zaintrygowac go sobą, doprowadzic do spotkania. Jak dziewczyna sama do ciebie sie nie odzywa, jak juz to odpowiada krotkimi grzecznosciowymi formami to chyba oczywisty sygnał ze nie jest szczegolnie twoja osobą zainteresowana a nie chce byc chamska

Gość gość
Zgadzam się z użytkownikiem Misiael Chłopaki dobra rada: olewajcie księżniczki. To próżne egoistki, im szybciej dacie sobie z taką spokój, tym lepiej dla was.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z użytkownikiem Misiael Chłopaki dobra rada: olewajcie księżniczki. To próżne egoistki, im szybciej dacie sobie z taką spokój, tym lepiej dla was. x POPIERAM!