Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka debata o biciu

Posmyram przystojnego pana po jędrnej pupci.

Polecane posty

Gość taka debata o biciu

j.w.

Gość taka debata o biciu
tarzam się psami po podłodze.

Gość taka debata o biciu
Posmyram także Proszek do prania gdyż cierpi na wyraźny und ewidentny syndrom niedosmyrania.

Gość taka debata o biciu
posmyram również psa

Gość OneTwo
Proszek, czy te fotki są jeszcze aktualne ? Czy czas Cię już posunął ? Abstrahując od fotografii, to z punktu widzenia osób fizycznych, które chcą dokonać zamiany nieruchomości gruntowych, najbardziej opłacalna będzie zamiana, czy może dwukrotna umowa kupna sprzedaży ? Wydaje mi się, że to pierwsze, taksa będzie naliczana tylko od jednej czynności cywilnoprawnej.

Gość taka debata o biciu
Posmyram także kinky reggae gdyż w jego brzydkim charakterze pisma widzę jednoznacznie zamaskowaną pożądliwość, wręcz satyryczność.

Gość taka debata o biciu
Nie Monika. Iwona z remizy. Napisałeś mi na brzuchu flamastrem "dziękuję suko" więc znam ten charakter pisma.

podnoszę, bo... kinky jest napalonym, pryszczatym prawiczkiem, który fantazjuje na forum ileż to on nie ma przyjaciółek z którymi się mizia"""" No fakt ostatnio trądzik znów mnie zaatakował troszkę :P Sie nie miziam, tylko dbam o ich potrzeby. Robie im tylko minetki jak chcą :) Ich przyjemność jest dla mnie przyjemnością :P

podnoszę, bo... nie wiem, czy ty się reklamujesz w ten sposób? poniżasz się, wiesz?""" to twoja prywatna opinia :)