Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gocha49587389534534

Jak wybić go sobie z głowy? Proszę, wejdź, pilne...

Polecane posty

Gość Gocha49587389534534

Jest sporo starszy, nie wiem ile ma lat, bo mi nie powiedział, ale ja mu powiedziałam. Zawsze podchodzi do mnie żeby porozmawiać, za każdym razem, nie było dnia w którym by nie podszedł i nie zaczął miłej rozmowy. Rozumiemy się bez słów, podobam mu się, nie powiedział mi tego wprost, jedyne co, to że mężczyźni pewnie ustawiają się w kolejce do mnie, a ja powinnam przebierać... Ale właśnie, poza tym nic... Nie chce niczego więcej, nie patrzy na mnie jak na obiekt, który można by pokochać, a jak na...zwykłą dziewczynę z którą można tylko pogadać i nic więcej... Wczoraj mnie dotknął, a ja po prostu w siódmym niebie, cała czerwona. Wie, że jestem nieśmiała, ale już dawno się przełamałam, tyle rozmawialiśmy. Nie wiem o co mu chodzi, a najgorsze jest to, że ja się już zauroczyłam, jak nie coś więcej... Muszę go sobie wybić z głowy puki nie jest jeszcze za późno, ale jak...???

Gość Bert Power.
wez młotek i walnij se w łepetyne wtedy wybijesz sobie z głowy

Gość ulala.g
bez przesady! musisz sobie wmawiac ze jest za stary i wszystko co najgorsze i szukac wad u niego.

Gość Master2
Aha, no zajebiście. Niby koleś Ci się podoba, całkiem możliwe, że Ty jemu również, no ale lepiej kombinować i "wybijać" go sobie z głowy. To jest tym śmieszniejsze, że jesteście w o tyle dobrej sytuacji, że znacie się dobrze i często gadacie.

moge spytac ile lat masz Ty a ile on? mozliwe ze tez ze wzgledu na wiek probuje byc zapobiegliwy i zachowawczy ale bardzo mu sie podobasz:)