Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furmanka poppolino

Od 3 dni boli mnie dziwnie oko. Proszę Was bardzo zajrzyjcie i napiszcie coś :(

Polecane posty

Gość furmanka poppolino

Mam 20 lat i już w sumie dziś jest 4 dzień jak mnie boli lewe oko. Boli mnie jak spojrzę w lewo lub w prawo gwałtownie, aż mnie przeszywa. Boli od wewnątrz, w środku. Dodam też że moje oczy są zmęczone od tych kilku dni i łzawią, czasem szczypią ale boli tylko to jedno. Czasem aż tak zaboli że promieniuje aż do nosa. Boję się :O Nie mam kłopotów ze wzrokiem, przed kompem ostatnio spędzam bardzo mało czasu (góra 1,5 godziny dziennie lub rzadziej). Ten ból się zaczął w sumie odkąd opalałam się, ale nie wiem czy to może mieć jakiś związek? Hmm taaak, napiszecie- IDŹ DO OKULISTY jasne, tylko że czeka się na wizytę z NFZ około roku a na prywatnego mnie na razie nie stać. Czy ktoś miał podobnie? Błagam o jakiś odzew.

Gość Karooolinka
To moze byc od slonca, podejrzewam ze moze tez to byc jakies zapalenie spojowek. Proponowalabym jechac na ostry dyzur okulistyczny do szpiatala. A ja mialam podobnie, bardzo mnie bolalo i jedno i drugie oko i mialam zapalenie spojowek. Jedz do szpitala nie marnuj czasu bo to niebezpieczne.