Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmonovv

wiekszosc polaków je tylko najtansze produkty zywnoasciowe

Polecane posty

Gość kosmonovv

...

Gość omo:))))))
A dziwi cie to, żadko kto w Polsce zarabia więcej niż 1500 zł. Szkoda mi ich

ja zarabiam 1 000 000 na sekunde :)

Gość alekaaaa
zadko przez rz magistrze:)

Gość alekaaaa
kingusia byłas tam w bułgarii? jak nie ti nie pierdol dziecko

Gość jakimaa
wykształcenie. Nie ma zapotrzebowania. I nie będzie. Dobrze zarabiają, NA RAZIE, glazurnicy, budowlańcy itp. - czyli jak zawsze. Na skutek braku pieniędzy na rynku i oni przestaną zarabiać. To nieuniknione. Idzie wielka nędza. Chwilowy "zastrzyk" gotówki w postaci akcji kredytów hipotecznych właśnie się kończy. Innej "kroplówki" nie ma w planach. Pokłosie "zastrzyku" będzie zresztą tragiczne w dalszej perspektywie. Teraz, przed wyborami nikt z polityków nie powie w co nas wpakowali. Brak zakładów pracy - to co jest to montownie AGD czy samochodów. Wykorzystują zwolnienia za które płacimy 40 mldPLN/rok (bilans handlu zagranicznego) i tanią siłę roboczą. Chleba z tego pieca nie będzie. To nie pesymizm. Od tego jestem daleki. Po prostu realnie. Nadziei nie widzę. Układ rządzący od 20-tu lat to kuriozum na skalę światową. Oni muszą być wasalami obcych rządów czy firm. Tak mają w genach. Ich inteligencja jest wypisana na ich twarzach. A po drugiej stronie "barykady" stoją profesjonaliści. Przegrywamy na całej linii. Nawet szczęścia nie mamy.

byłam w 1990 roku i nie wierzę ze cokolwiek się tam pozmieniało tam dalej jest bieda jak po upadku muru berlińskiego

nie jestem wykształcona, mam zaledwie srednie, ale zaraabiam 8000 zł:) trzeba miec pomysł na życie, a wam co z tych studiów? Gówno na kasie połowa z was siedzi

Gość policjanttt
znajomego komornik wyrzucił z mieszkania przykre

Gość policjanttt
polaków czeka nedza jakiej sobie nawet nie wyobrazaja ja i tak sie dziwie ze młodzi ludzie zakładaja rodziny biora kredyty itd

dla mnie 22letniej dziewczyny to bardzo dużo, bez żadnych zobowiązań:)

Gość policjanttt
widze jak upadaja kolejne firmy w moim miescie z prostej przyczyny brak klientów klienci nei maja kasy przeciez kazda nawet najwieksza firma bez niech padnie

Gość nic więcej nie potrzeba
jesteś tym co jesz i to jest sama prawda, kto choć trochę zna się na fizjologii, ten wie o czym mowa

i co z tego, wiesz jaka mam radoche jak sobie w ruskim sklepie moge kupic kapuste kiszona, ogorki kiszone, makrele wedzona :d szprotki w pomidorze, polskie najlepsze kielbasy? nie potrzebuje zadnych larytasow :P

Gość hghghghhh
larytasów....LARYTASÓW HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA

Gość larytasy
no popatrz!!! i zyja!!!

Gość 33124124214
w Polsce się baardzo dużo zmieniło od 1990, nasze płace wzrosły i to znacznie, opwyżej inflacji, ile osób kupiło samochody... kilkanaście lat temu minimalna pensja to było 400 zł, teraz jest 1360 około... Kiedyś się nie szło za tę pensję utrzymac nawet zeby popłcic rachunki a teraz ludzie narzekają że nie moga odłozyc na mieszkanie własne. Dużo się zmienia, ale apetyt rośnie w miare jedzenia, proste.