Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulahulaaa

Panowie co o tym sądzicie?

Polecane posty

taki,....wyzywający, perwersyjny. zależy jakiego masz partnera niejednego tym spłoszysz :)

Gość kulahulaaa
partner otwarty na nowości, raczej się nie spłoszy, jak już to nie będzie wiedział "jak się za to zabrać" na początek :D właśnie się zastanawiam, czy to jest zbyt dużo albo zbyt perwersyjnie. dziękuję Ci za opinie

Gość Anastazjo
"Zbyt ? " Co to znaczy ?

Gość fdfdsfA34W3
Mrrrrr, biorę cię na ostro :P

Gość kulahulaaa
zbyt= nazbyt, nadmiernie, za bardzo; zbytnio :P

Gość kulahulaaa
właśnie preferujemy na ostro, dlatego przyszło mi do głowy, że taki strój wpisze się w konwencję ;) tylko zastanawiam się, czy mężczyźni nie postrzegają tego trochę jak jednej wielkiej rajstopy?? :D (bo i takie opinie się pojawiają). Wiadomo, że to indywidualna kwestia gustu, ale po prostu chcę się rozeznać trochę.

Gość fdfdsfA34W3
kulahulaaa właśnie preferujemy na ostro, dlatego przyszło mi do głowy, że taki strój wpisze się w konwencję tylko zastanawiam się, czy mężczyźni nie postrzegają tego trochę jak jednej wielkiej rajstopy?? (bo i takie opinie się pojawiają). Wiadomo, że to indywidualna kwestia gustu, ale po prostu chcę się rozeznać trochę. Mnie rajstopy na kobiecie kręcą :P Kobiecy tyłeczek opięty rajstopami jest bardzo sexi.

Gość kulahulaaa
@wielbiciel 70B: prostota w przypadku sexy bielizny to co by to było? pytam z ciekawości @fdfdsfA34W3: ale musisz przyznać, że to taka swoista "rajstopa" jest ;) ale i tak jestem bliska kupna, najwyżej raz założę, jak facet się "wystraszy", to pójdzie na dno szafy.

Gość kulahulaaa
up

Gość fdfdsfA34W3
Nie wiem nad czym się zastanawiasz. To jest fajne body. Moje kobiety miały tego rodzaju, chociaż nie tak fajne i było git. Nie zastanawiaj się tylko bierz. Ale jeszcze bardziej kręcace sa szyfonowe haleczki (koszulki nocne) czy jak kto to zwie. Takie bardzo przezroczyste. Do tego nylonowe pończochy, cieniutkie na ładnym pasie, albo bezmajtkowe cienkie rajstopy :)

Gość fdfdsfA34W3
A nie chciałabyś zamienić swojego faceta na mnie? Uwielbiam perwersje ostry sex i bieliznę. No i mam jeszcze mały fetysz rajstopy. Ze mną byśsię nigdy nie nudziła w seksie. I jestem wytrwałym kochankiem :)

Gość dgfdgf
to taki fajny stroj na szybkie wziecie od tylu jak zwykla kurfe

Gość fdfdsfA34W3
dgfdgf to taki fajny stroj na szybkie wziecie od tylu jak zwykla kurfe Prawiczku, kobiety lubią się utożsamiać z dziwkami w łózku.

Gość kulahulaaa
@fdfdsfA34W3 : wymienić faceta chyba nie chcę, tzn nie teraz haha :D ale jak to mówią, wszystko się kiedyś w życiu kończy więc kto to wie. Poza tym nie nudzę się w sexie:) mogę zapytać ile masz lat? @dgfdgf" jesli nie rozumiesz/nie znasz przyjemności z szybkiego brania od tyłu, to świadczy tylko o Twoim wąskim horyzoncie a nie o byciu "kurfą" kobiety, która to lubi i faceta, który jej to zapewnia

Gość szymczyk
mnie tam stroje nie kręcą . Kobieta i tak wyglada najlepiej nago

Gość kulahulaaa
wiadomo, że najlepiej nago, ale jednak można urozmaicić czas przed nagością czymś takim właśnie;) zazwyczaj moment zaskoczenia się pojawia, kiedy pod zwykłym ubraniem jest coś, czego mężczyzna się niekoniecznie spodziewał. @szymczyk: ze strojów, które wysłałeś, to coś w stylu drugiego (tylko z wiązaniem na nadgarstkach do tego) już mam, więc odpada. Za to bardzo podobają mi się majtki. Bardzo...

Gość młodzi pyta bacy
ja bym cie wygnałn pod latarnie bo tam jest miejsce dla dziwek

e tam nago nago to na koncu, a przed "nago" tez cos musi byc :p takze wszlkie inicjatywy tego typu popieram :classic_cool: