Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrootka97.97

Bilety ryanair - zmiany, oddzadza pieniadze? zmienia mi lot?

Polecane posty

Gość stokrootka97.97

Mam wykupione 2 miejsca na 8 lipca z Wrocławia do Glasgow. Jednak lot jest juz nie wazny, wiem ze raczej nie oddadza mi pieniedzy za bilety, ale czy moze zamieniliby mi ten lot na wylot z Glasgow do Wrocławia? na inny termin?

Gość stokrootka97.97
jest taka szansa ze zamienia mi wylot z wroclawia do glasgow na wylot z glasgow do wroclawia?

Gość stokrootka97.97
Z przyczyn losowych nie mozemy leciec do Glasgow, ale zastanawiam sie czy moze zeby nie przepadly te bilety czy pieniadze ryanair zamienilby mi ten lot dla 1 osoby zeby przyleciala do nas z Glasgow

nie sadze bo ryanair to zdziercy jakich malo i za zmiany w locie bedziesz musala doplacic.

Gość stokrootka97.97
wiem..w koncu tanie linie ;) wiem, ze doplaca sie za zmiane osoby/ daty, czy godziny lotu i czase to sie oplaca bardziej niz kupowac kolejny bolet. Zastanawia mnie ejdnak czy poslziby na to samo gdyby lot odbywal sie jednak "w druga strone" i ejszcze z inna osoba. bo ja mialam Wroclaw -> Glasgow a chce zmienic na Glasgow-> Wrocław (dla 1 osoby)

Gość jiojoi
zmiana lotu kosztuje 25funtow za lot, za osobe, czyli wyjdzie 50 funtow za dwie osoby jak zrobisz to na stronie www.

Gość jiojoi
Nikt nie zmieni ci kierunku za darmo, nie ma szans;)

Gość stokrootka97.97
czyli jednak jest szansa ze zmienie ten lot na inny i to dla innej osoby? sadze, ze 25 funtow to i tak o wiele mniej niz bym miala kupowac inny + i tak tamte by przepadly. chce zeby 1 osoba przyjechala w zamian do Polski, a nie zebym ja +1os jechaly do niej do Szkocji

Gość jiojoi
i to dla innej osoby? Jeszcze chcesz zmienic nazwisko?? No to kolejne 100funtow za osobe, za lot w jedna strone.

Pamiętaj jeszcze o dopłacie za zmianę nazwiska na bilecie! 100 funtów :o

Myślę, że taniej Cię wyjdzie, jeśli kupisz nowy bilet dla tej osoby. Poważnie :D Bo tak musisz dopłacić 125-150 funtów:o A nowy bilet tyle nie wyniesie na pewno.

Gość stokrootka97.97
szkoda, ze robia az takie problemy. Poszukam biletow, zorientuje sie jak to cenowo wyglada, moze faktycznie nie oplaca sie nic zmieniac. Szkoda, bo zaluje tych biletow ktore przepadna, zaplacilam itp, myslalam, ze choc troszke mi sie wroci.

Spróbuj sprzedać na Allegro. Jak komuś będzie zależało, to kupi nawet z dopłatą za zmianę nazwiska :P

Gość jiojoi
bilet ten kosztuje teraz 223zl, ktos musialby byc niespelna rozumu, aby odkupic taki bilet na allegro, aby potem doplacic jeszcze prawie 500zl:D

Uwierz, że są tacy :P Zwłaszcza jeśli da bilet na licytację, np cena od 1zł:) Ludzie są w stanie zapłacić 8 dolców za 1 dolca jeśli się licytują :D

Gość jiojoi
mysle, ze byloby to mozliwe tylko wtedy kiedy taki ktos myslalby, ze nie musi juz nic doplacac za zmiane nazwiska, a nie zamieszczenie takiej informacji w tresci aukcji byloby troche nieuczciwe...