Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca porady789

Co zrobić by on wkońcu mnie wysłuchał? Pomóżcie.

Polecane posty

Gość szukajaca porady789

Zaczynam sobie nie radzic z tym co dzieje sie w moim zyciu. Jestem z chlopakiem od 3 lat, z poczatku przez okolo 1,5 roku bylo wprost idealnie do czasu kiedy pierwszy raz mnie oklamal. Do tej pory mnie klamie. Ale moje pytanie dotyczy innego problemu. Otoz gdy chce porozmawiac z nim i mowie mu, zeby on sie w koncu zmienil on wogole mnie nie slucha! A to mowi mi, zebym mu nie 'trula', a to mowi, zebym w koncu przestala gadac. Gdy mowie mu, ze to dla naszego dobra, zebysmy w koncu sie dogadali to on gada czy nie widze tego, ze on mnie nie slucha. Mam tego serdecznie dość! I tu pytanie, co robic? Nie chce konczyc tego zwiazku wiec nie chce rad aby z nim konczyc, chce sprobowac jeszcze cos zdzialas w tym zwiazku. Co robic? Pomozcie...

Gość PanSocjolog
Olej go, tylu lepszych facetów w polsce

Gość szukajaca porady789
Moze wiecej porad jak nim strzasnac troszke?

Gość wiolcialolcia
takiego dupka to szerokim łukiem omijać a nie się dogadywać. Życie masz jedno pamiętaj!

Gość szukajaca porady789
Prosiłam o rady inne niz rozstanie.

Gość Zinnka
Podstawowy blad kobiet, to starania o zmiane faceta. TO JEST NIEMOZLIWE!!! Charakter to charakter. Nic tego nie zmieni. Pozostaje przyzwycxzaic sie do jego wad lub odejsc. Nie badz naiwna, nie "truj", rob to co dla ciebie byloby najlepsze.

olewa twoje gadanie, więc większa porcja gadania też nie przyniesie skutku.

Gość mokra zapalniczka
po pierwsze: zaczął kłamać więc pierwsza oznaka że ma Cie w dupie po drugie nadal kłamie....jak wyżej po trzecie gdy mu nadajesz on podkreśla że ma Cię w dupie i masz przestać truć ile potrzebujesz dowodów na to że kolesiowi nie zależy, ma w nosie Ciebie i Twoje zdanie ?

Gość szukajaca porady789
A moze postawic mu sprawe jasno i powiedziec: ty mnie nie sluchasz? dobrze, wiec jesli bedziesz chcial porozmawiac to sie odezwij. I tyle?

Gość jesteś głupsza niż to możliwe
jasne, powiedz mu tak :D on tylko na to czeka, żebyś się przestała odzywać :D a on się nie odezwie, bo nie chce z tobą rozmawiać! ma cię w dupie, nie szanuje cię, drażnisz go - rozumiesz?!

ale ty go chcesz ukarać czy wynagrodzić?:D przecież on o niczym więcej nie marzy niż o świętym spokoju.:D