Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnula007

dotacje z urzędu pracy, wiecie cossS?

Polecane posty

witam:) mam pytanko bral ktos w WAs dotacje z up na dzialalnosc gospodarcza? chce otowrzyc sklep z odzieza i chce dowiedziec sie po kolei od czego zaczac...

Jaka czesc na towar mozna przeznaczyc tego niewiem dokladnie , ale mozna kupic potrzebujacy sprzet itp za ta kase , jesli chodzi o remont lokalu to zalezy to od danego urzedu pracy , musisz sie dowiedziec czy jest taka mozliwosc.Teraz dotacja jest w wysokosci 20 tysi bezzwrotna , o ile prowadzisz dzialalnosc okreslony czas.

jutro jade dowiedziec sie czegos wiecej ale trapi mnie jeszcze jedna rzecz... potrzebna jest przedwczesna umowa najmu lokalu kurcze jak ja sporzadzic zeby nie bylo problemow gdybym tej dotacji nie dostala??

Ja slyszalem ze niektorzy robia w ten sposob ze spisuja oswiadczenie , ze z tym i tym dniem lokal moze zostac wynajety tej i tej osobie.Taki papierek ze jest lokal pochytany , tylko kwestia jest przyznanie dotacji .

o to fajnie tylko ciekawe czy nie jest problem zeby ktos mi to potwierdzil mam na oku 3lokale bede pytac... a nie wiesz czy trudno dostac jest dotacje unijna?? tam daja co prawda 40 tys:)

Z tego co wiem w tym roku jest duzo mniej kasy przeznaconych na to niz w 2010 roku , poza tym trzeba miec poreczycieli czy tez jakies zabezpieczenie.