Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna inniejsza...

DLA MNIE SEX TO BÓL I W SUMIE NIC CIEKAWEGO. DLACZEGO???!!!

Polecane posty

Gość inna inniejsza...

Dlaczego tak rzadko mam ochote na sex? raz na miesiąc mi wystarczy i jeszcze boli mnie zaraz i mam parcie na pęcherz. Przecież to jest masakra jakaś! Co jest ze mną nie tak...???

Gość Perr
Dziewczyno .. tak się kończy latanie za facetami z wielkimi członkami :D

Gość inna inniejsza...
Człowieku mam 25 lat, miałam 2 partnerów z czego ostatni to terazniejszy! Pytam poważnie bo to dla mnie problem.

Gość od kiedy Lenin poszedł do nieb
seks, to jedyna rodość na tym zasranym świecie. Po co ty żyjesz ?????

Gość inna inniejsza...
Też bym chciała tak czuć...jest może ktoś kto ze mna pogada? Dlaczego taka jestem?

Gość sdfhisdfosdanioasafnp
Ale zawsze tak miałaś? Dlaczego Cię boli? Może jesteś za mało wilgotna?

Gość inna inniejsza...
Zawsze tak było. Z tym pierwszym było jeszcze gorzej. Napewno jestem za mało wilgotna, bo w ogóle mam chyba niskie libido. Ale jak już sie rozkręce i zaczyna byc fajnie to czuje taki ucisk i parcie na pęcherz.

Gość Paulci@
Zrób odpowiedni nastrój:) i się rozluźnij:) i pogadaj z facetem żeby wasza gra wstępna była długa żeby po prostu dobrze cię przygotował

Gość Perr
twoi partnerzy to muszą być zwykli drwale dyskotekowi Kobietą się trzeba zająć, trzeba ją pobudzić. Zanim dojdzie do akcji powinna być z godzinka miżdżenia przytulania, pieszczenia, cmokania, dużo dotykania. Dopiero jak poszujesz odpowiedni poziom nawilżenia to dajesz i najlepiej abyście zaczynali w pozycji na jeźdźca. Wtedy sama masz kontrolę, szukasz odpowiedniej stymulacji i wrzucasz kolejne biegi ;]

Gość albo masz beznadziejnych facet
ów, ktorzy nie potrafią cię rozpalić, albo nic do nich nie czujesz. Jak się dobrze popieści, to się wszystko zmieści bez bólu :)

Gość gfdgfdgfd
a sprawdzałąs poziom hormonow ? estrogenu testosteronu itd ? Prawdopodobnie masz zbyt niski poziom jednego z hormonow .

Gość inna inniejsza...
Ale ja w sumie to niezbyt często mam ochote na jakies pieszczoty, czasem to mnie nawet dotyk denerwuje, łaskocze. Nie wiem, nie potrafie się rozluźnić, zamias się cieszyć sexem to ja myśle nie wiadomo o czym. Nie wiem jak Wam to wytłumaczyć, jestem oziębła pani niedotykalska. Jestem beznadziejna...

Gość gfdgfdgfd
sprawdz poziom hormonow jesli masz zbyt niski to bierz tabletki z testosteronu albo estrogenu .

Gość inna inniejsza...
W sumie to racja, mój chłopak zbytnio sie nie stara. Nasz sex od 4 lat wygląda tak samo, jak jeden schemat. A ten pierwszy z kolei był straszny, znienawidziłam go za to, że wywierał na mnie taka presję. Myslał, że jest panem i władcą. Może ja mam jakąś blokade przez niego? A co do tych hormonów, to jaki powinnam zrobić? Myślisz, że to może być przyczyna?

Gość inna inniejsza...
Myślałam o tej wiagrze dla kobiet ale boje się ja brać. Tak jak nigdy nie wziełabym tabletek anty, boje sie, że sobie hormony rozreguluje i ze 20 kg przytyje.

Gość SabrinaNastka
za rzadko uprawiasz sex stad ten bol tak samo jest po porodzie poczatkowo boli ale jak sieczesciej uprawia to bol zanika

Gość inka000
idz do lekarza - masz zapalenie.

Gość inna inniejsza...
Kiedys ginekolog po badaniu powiedział mi, że mogę mieć tyłozgięcie macicy. Moja mama też je ma. Myślicie, że to może mieć coś wspólnego z tym bólem i parciem na pęcherz? Dziwne jest jeszcze to, że jak jestem sama to szybko sie podniecam.

Gość inna inniejsza...
Całe życie zapalenie??? Czego?

Gość inna inniejsza...
A jak jest u Was ile razy np. w miesiącu sie kochacie?