Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej

Czy umie ktoś stawiać tarota?

Polecane posty

Gość hej hej

bardzo prosze o wrozbe. :)

Gość hej hej
nie ma zadnej osoby ktora potrafi ?:(

umiem, ale nie chcę się narażać, temu komuś, co tu bez przerwy wkleja reklamę tarota....

Gość hej hej
oj tamm a powaznie mowisz czy jestes kolejnym co wkreca?

Gość Supremus Dux
Czeka Cię los arabskiej księżniczki, w jakimś ciepłym kraju na bliskim wschodzi. Później Twoi starzy będą musieli się zapożyczyć do końca życie, by Cię wyrwać z tej sielanki. Pracownicy urzędu konsularnego na Bliskim Wschodzie, będą patrzyli na Ciebie z pogardą.

Gość hej hej
hahah ale wymyslilas / es ;) chodzi o to czy cos z tego bedzie bo mam dosyc niepewnosci :( paulina 08.09.1994 krystian 08.11.95

Gość hej hej
dam sobie uciac reke ze jednak istnieją wbrew pozorom :)

Gość hej hej
tez bym tak powiedziała gdyby nie to że moja mama u niej była niedawno. tez bym poszła ale szkoda mi pieniedzy na jedno pytanie..

Gość hej hej
ok .. 8

i co z tego, że była? Moja tez była. Wywróżyła jej 3kę dzieci a ma dwoje.

The Magician. Mag. nr 1 ZDROWIE--Złe samopoczucie, nerwy, trudności w znalezieniu właściwego lekarstwa. UCZUCIA-- Mimo to, że myślisz,że to już jest koniec tego związku, nie masz racji, związek ten nie tylko się nie zakończy, wręcz przeciwnie, umocni się i da ci dużo więcej zadowolenia. FINANSE-- Zadowolenie w sprawach finansowych. Zyskowna transakcja. PRACA-- Pozytywne zmiany. Możliwość zyskownej spółki. RODZINA-- Zmiana planów u kogoś bliskiego z rodziny, może być powodem nieporozumienia. Ktoś z bliskich ma problem z nałogiem- spróbuj pomóc.

Gość hej hej
kto wie czy jeszcze jednego nie bedzie miala :P roznie bywa z reszta zalezy na kogo trafisz. Poszła do niej i powiedziała jej ze w przeszlosci chorowała na jajniki a to prawda, ze zmarł jej mąż ale ma nastepnego i 2 dzieci z nim wiecej nie bedzie, ze choruje na tarczyce(faktycznie tak jest) ze czeka nas przeprowadzka do nowego mieszkania - w lipcu sie przeprowadzamy:) i powiedziala jeszcze kilka faktow z zycia ktore mama nawet zapomniala.. pozniej pokazała zdjecie babci a ona do niej " przeciez ta osoba nie zyje od kilku lat"

Gość hej hej
bmblondyn - dzięki :D skad to sciagnales ?

moja mama ma 53 lata, więc raczej nie urodzi :P choroba i śmierć jest naturalną koleją życia. Ja Ci mówię, że w ciągu 5 latu ktos z Twojej rodziny zachoruje i umrze ;)

Gość hej hej
no wiadomo, ale gdyby powiedziala same ogolniki to tez bym tak mowila a ona podala konkrety wiec ciezko nie wierzyc. skad mogla wiedziec na co choruje? albo ze babcia ktora na zdjeciu miala okolo 60 lat choc wygladala na mlodsza, nie zyje od 5 lat? moja kuzynka tez u niej byla dlatego mama sie wybrala i faktycznie ta kobieta umie wrozyc

Gość hej hej
ale to pojedyncze przypadki gdzie wróżki są dobre:)

Gość kdkfg
blondyn , to ja tez poprosze, data urodzenia 12.08.1983

mam w swojej Księdze cieni, cały kurs tarota i czasem zaglądam, jak mnie zawoła, ale interesuje sie numelogia i horoskopami numerologicznymi, o wiele ciekawsze i interesujące....

Gość jadzkaaa
bmlondyn ja tez chce!!!

15:49 [zgłoś do usunięcia] kdkfg blondyn , to ja tez poprosze, data urodzenia 12.08.1983 może numerologicznie, data urodzenia daje liczbę 5, a więc: The Moon, Księżyc, nr 18 ZDROWIE-- Przesilenie organizmu i zbyt dużo nerwów osłabiło twój organizm. Możesz spodziewać się kłopotów ze snem. Wymagany wypoczynek i zmiana otoczenia. UCZUCIA-- Rozczarowanie dotyczące obecnego związku. Plany co do przyszłości tego związku były tylko złudzeniem. FINANSE--Mimo to, że dług ci bedzie zwrócony, będziesz się czuła oszukana i pokrzywdzona. PRACA-- Spodziewaj się problemów i nieporozumień w pracy. Spokojnie i dyplomatycznie, jesteś w stanie rozwiązać ten kłopot. RODZINA-- Ktoś z rodziny, będzie miał do ciebie pretensje. Spodziewaj się burzliwej dyskusji. Nie załamuj się, racja jest po twojej stronie i w niedługim czasie osoba ta zrozumie twoją pozycję.

Gość Tarotjestsuper
Wypier&*&aj z tym Srarotem

Gość hej hej
up