Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilnie_potrzebne

co tu zrobić do jedzenia??

Polecane posty

Gość Pilnie_potrzebne

Za 2 godz mąż wraca z pracy a ja zupelnie nie mam weny :O co nam na kolacje przyrządzić napiszę wam co mam w lodówce a wy proszę pomóżcie mi: Sałata lodowa papryka pomidor ze 3 ogórki gruntowe rzodkiewki szczypior z kubek wczorajszego rosołu 2 udka z rosołu kopytka 4 jajka majonez, keczup, musztarda jeden kabanos schab wędzony(swojski) boczek (swojski) sosy knorra włoski, grecki, francuski jeden banan mleko sos czekoladowy;) 2 bułki makarony (różnego rodzaju), ryż płatki kukurydziane w zamrażalniku mam jeszcze filety z kurczaka, udka z kurczaka, żeberka ale to i tak nie zdąży mi się odmrozić:O co tu mu zrobić do jedzenia?? aha w portfelu mam ok 5 zł i tylko tym dysponuje dzisiaj

Gość Kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jeny żyjesz tylko kafeterią? :o a zapytasz się też czy dzisiaj podetszeć się papierem szarym czy różowym ? :o

Gość Pilnie_potrzebne
Po prostu pisze co mam w lodówce żebyście holoto ni myśleli,że ja to biedota jakaś:classic_cool:

Gość lady B...................xxxxx
sałatka 1: sałata, ogórki, pomidor, rzodkiew, szczypior, boczek podsmażony, sos knorra włoski + grzanki z bułek albo ryż + cząstki kurczaka / filety z kurczaka / w sosie / smażone z sałatką

papryka szczypior rosol boczek wedzony udka z kurczaka schab na rososle podgotuj udka z kuczka, obierz mieso, podsmaz ze schabem, boczkiem i kabanosem... jesli masz cebule i czosnek to dodaj jedna i ze 3 zabki czosnku. dorzuc papryke pokrojona w kostke. lekko podpraw sola , pieprzem... mozesz dodac smietane jak masz lub jogurt. do tego ugotuj ryz. z ogorkow zrob tzatzyki z cebula i czosnkiem, posyp szczypiorem.

Gość Pilnie_potrzebne
Nie wiem już sama :OCo robić???Może mu to wszystko do miksera wrzucę i zrobię z tego zupę "szczerze-gospodarską"????:)

Gość Pilnie_potrzebne
ajjj ale wy jestescie wredne i zawistne poprostu nei mam pomysłu bo nie ma nic konkretnego w tej lodówie napisalam po krotce co tam mam zebyscie doradzili moze wlasnie jakąs salatke ja w kuchni noga jestem i chocbym chciała to nci zadnej wyobrazni ani fantazji :O 🌻 dzieki wszystkim za przepisy

Gość Pilnie_potrzebne
Ja zasadniczo preferuje gofry ze smalcem a ze słodyczy lubię tylko śledzie.Taka jest któtko pisząc folozofia mego zywinie dlatego jak widać pomysły kulinarne z zastosowaniem klasycznych produktów mi nie leżą ale dziękuje serdecznie za wszelkie podpowiedzi kochani:)🌻

Gość Kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bardz cie przepraszam za ten pierwszy post.Z tej biedy nie panuje nad emocjami.Dzien w dzien to samo.....maslanka,ziemniaki albo chinska zupka instant z czerstwym pieczywem:O:O ps zaproś mnie na obiad:classic_cool:

Gość Pilnie_potrzebne
a zrobisz go ? jesli tak to wpadaj i korzystaj z mojej lodówki;) aha zupke chinską tez mam

Gość Pilnie_potrzebne
Zasadniczo po przeprowadzeniu krótkiej ale bardzo ożywionej dyskusji z główką kapusty....postanowiłam zrobić dla męża bigosik:):classic_cool: