Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuhjulkdv

kocham bez wzajemności faceta z paczki

Polecane posty

Gość uuhjulkdv

jak w temacie. cos sie miedzy nami zadzialo swego czasu, ale on mnie olal. zgrywalam twardzielke, chociaz bolalo bardzo. ale nic tam, zyje sie dalej. zapomnialam o tym juz praktycznie, ale on zaczal sie ukaktywniac w mojej grupie znajomych. widzialam go wczoraj, zobacze go dzisiaj. nie moge tego zniesc, bo boli bardzo, ale przeciez mu nie powiem, ze ma sie od nas odczepic. jakies rady? ktos byl w takiej sytuacji, ze wzdychal do faceta z paczki? jak to sie skonczylo? co mam zrobic? :)

Gość ja jestem w odwrotnej
i powiem mu zeby sie odczepil

ciezko wymagac od faceta zeby sie "odczepił" skoro to Ty masz problem. idz pocwiczyc albo zjedz czekolade troche endorfin Ci sie przyda na to jęczenie od samego rana

Gość gość
Jestem 28 letnią kobietą, która przeżywała wzloty i upadki. Jednak uczucie pustki po tym jak zostawia Cię ukochana osoba jest zdecydowanie gorsze aniżeli utrata pracy czy przyjaciółki. Dla mnie to był jakiś koszmar, masakra, przestało mi zależeć na czymkolwiek. Musiałam go jakoś odzyskać. Z pomoca przyszedł mi rytualista ze strony http://urok-milosny.pl spróbowałam rytuału na powrót partnera i rzeczywiście powrócił. Jednakże muszę stwierdzić, że pomimo iż widze jak mu zależy, ja już nie jestem tą samą ufną kobietą. Ślad po rozstaniu już na zawsze pozostanie w mojej psychice.