Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCalineczka

Baby pow. 165cm to babochłopy!

Polecane posty

Są wielkie,odstraszają factów, nie mogą założyć szpilek, żeby nie przewyższać facetow, noszą większe rozmiary, są szersze w barach itp. Faceci lubią się opiekować drobnymi kobietami a nie wielkimi drabinami, dlatego takie najczęściej są samotne 🖐️

Gość Perr
wszystko zależy jakie mają piersi ;] dla przykładu dziewczyny z małymi piersiami poniżej 165cm to dla mnie dzieci ;]

Gość DOROTAYYYYYYY
Gusta są różne.Niektórym podobaja sie wysokie .Nie żebym broniła,sama nie należe do wysokich :P

Gość pierdzielisz koleżanko
"nie mogą założyć szpilek, żeby nie przewyższać facetow, " - a dlaczego nie????????

Gość hop hop to ja biedronka pstra_
Ja mam 164 moj facet prawie 190 jak założe wysokie buty to jestem mu po ramię wiec nie pitol dziewczyny 175 też wyglądałyby dobrze. A ja chodząc w płaskich butach czuje sie jak karzel:(

Gość marcoo
przecież 165 lub mnie to jakies liliputki???? zresztą-ktra modelka ma 165 lub mnie? i to tyle w tym temacie:)

Gość ytytytytyt
taa bo "modelka" to wyznacznik czegokolwiek:D

mamy po prostu wysokich facetów :) wam zostawiamy tych niższych, w końcu oni też chcą sobie kogoś znaleźć

Nie porównuj zgrabnych wysokich dziewczyn do modelek które homoseksualni projektanci upodabniaja do chłopców.

Gość ytytytytyt
laida - tych niższych to one nie chcą. zresztą wielki chłop i malutka kobitka to dosc częsty widok także one też mają wysokich

Każdy lubi co innego. Mam 175cm i czuję się bardzo kobieco.Wzrost umożliwił mi spełnienie marzenia - granie w siatkówkę w klubie.Faceci chętnie oglądają się za moimi długimi nogami.Męża mam wyższego.A na obcasach nie chodzę,bo wygodniej jest na płaskiej podeszwie i tyle.

Gość oj r= ftrcrt7
ja mam 179, on 183. ja chodze w szpilkach, jestem wyzsza od niego i jakos zyjemy.i wszyscy sa szczesliwi :P

Gość wyczilowanaaa
hahaha o ja co za temat...teraz wszytskie wysokie wyskocza z modelkami i tekstami ze maja wysokich facetow, albo co to za problem w spzilkach przewyzszac swojego faceta;) Ja mam 160,moj facet 185 i na nsikiego bym nie spojrzała;)

Ja jestem niska, a mam wysokiego faceta wiec nie mówcie, ze tacy tylko za wysokimi sie oglądają:)

no to w sumie wychodzi na to że mają większy wybór, bo mogą wybierać i w niskich i wysokich facetach co tam, mój jest wysoki a co robi reszta świata to mam gdzieś ;)

Gość Proffesional ..
Nie, no oczywiście modelki to nic .. tylko zarabiają kokosy i każdy chłop marzy o takiej kobiecie. Wszędzie są zapraszane i noszą ciuchy warte więcej niż niejeden wóz wasz... Kurduple zaznaczam, to nie chłopy! To podróby! Więc, jaki to miernik? I baby ubierające się w sklepach dziecięcych to nie kobiety! Kobieta przy mnie musi być wysoka i w szpilkach. Moja w szpilkach ma 185 cm i każdy się nią zachwyca. :) Każdy pyta, kim jest ta modelka przy mnie.. :D

Gość Dopiero powyżej 165
zaczynaja sie prawdziwe kobiety. Cóż może przyciagac w Kurduplach poniżej 165? Takie sa tylko w zaiteresowaniu zapyziałych zakompleksionych bezmózgich kolesi, którzy karzełkiem chca się dowartościować.

Gość Proffesional ..
Modelki są be... Ale jakoś nie narzekają na brak zainteresowania! Wręcz przeciwnie!

Gość ytytytytyt
Proffesional .. - tyle że 1) bycie wysoką nie oznacza bycia modelką 2) zarabiają kokosy i są zapraszane ok. ale większosc z nich jest z wyglądu paskudna. po prostu mają dobrą pracę. taki np Gates też zarabia ale jakby nie zarabiał to nie sądzę , żeby z jego ryjem miał powodzenie

Gość ytytytytyt
Proffesional .. bo są bogate i "bywają"

Gość Proffesional ..
Dokładnie, co taki karzeł ma powiedzieć? Mimo, że wiesza sobie kalendarz z modelkami i wali pod niego konia, to i tak powie, że marzy o sąsiadce Czesi, zza płotu 150 cm, bo jaki ma wybór?

Gość nie prawda
chociazby z powodu tych małych smiesznych nóżek - jak u kurczaka... Co innego dłuuuugonoga wysoka kobieta, której same nogi maja 100 cm :)

Gość Proffesional ..
ytytytytyt Proffesional .. - tyle że 1) bycie wysoką nie oznacza bycia modelką 2) zarabiają kokosy i są zapraszane ok. ale większosc z nich jest z wyglądu paskudna. po prostu mają dobrą pracę. taki np Gates też zarabia ale jakby nie zarabiał to nie sądzę , żeby z jego ryjem miał powodzenie" Ale niska nawet z mega urodziwym ryjem nigdy nie zostanie przyjęta do moddelingu. Bo kacza nóżka nigdy nie zaprezentuje się dobrze.. i twarz tu nic nie zmieni. Pomijam fakt, że i przy karłach piękne twarze tak samo rzadko występują co przy wysokich ... Zatem argument trochę nie trafiony..

Gość Proffesional ..
nie prawda chociazby z powodu tych małych smiesznych nóżek - jak u kurczaka... Co innego dłuuuugonoga wysoka kobieta, której same nogi maja 100 cm" Dokładnie..

Gość 165 to minimum
Mniej to smiech na sali, mniej maja dzieci, a ze niektórym tak zostaje...Żal

Gość ytytytytyt
pro - a bycie przyjętym do modelingu to cel życia każdego człowieka? nie przesadzaj bo srasz się z tą profesją jak niewiadomo co. tak naprawdę procent atrakcyjnych babeczek jest pewnie podobny wśród wysokich i niskich dziewczyn

Gość Proffesional ..
Nawet karlicy nie przyjąłbym na sekretarkę, bowiem firma traciłaby w oczach kontrahentów, którzy wchodząc do biura pierwsze co by widzieli to wystająca głowa za biurka. :D To trochę śmieszne.. odbiera powagę firmie.

Gość ytytytytyt
no to fajnie:D

Gość Proffesional ..
ytytytytyt tak naprawdę procent atrakcyjnych babeczek jest pewnie podobny wśród wysokich i niskich dziewczyn" No właśnie, więc jeśli mogę mieć piękną i wysoką, to taką wybiorę. Długie nogi, to atut którego nie ma żadna karlica.