Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCalineczka

Baby pow. 165cm to babochłopy!

Polecane posty

Gość plplplplplpl
Professional - poćwicz trochę, wtedy twoja sylwetka stanie się może bardziej kobieca, kompleksy znikną a i tobie będzie lżej na duszy

Gość kdkdff
professional, pozdrawiam !!!! kobieta 180cm :)

Gość Proffesional ..
kdkdff - witam prawdziwą kobietę. Dzieciom dziękuję! :P

Gość Professional ujada
jak głupi szczeniak

Gość Proffesional ..
Jakoś wysokie nie mają problemów z moimi upodobaniami, a niskie od razu rzucają się do oczu strasząc kompleksami. :D

Gość Professional ujada
i jest kobietą

Gość kdkdff
ja nic nie mam do niskich, mam duzo niskich kolezanek, ale zauwazylam, ze te niskie sa takie wredne i lubia nam wysokim dokuczac, czyzby zazdrosc???

Gość Professional ujada
albo gejem, żaden facet nie obraża w taki sposób kobiet

Gość zuzanka1235
Niektórzy z Was są gorsi od rasistów. Co z tego że ktoś jest niski? Ja i moje 2 koleżanki jesteśmy niskie i wszystkie mamy zajebistych ładnych mądrych i wysokich facetów. Wiec wzrost jest nie ważny,wszystko to kwestia gustu wiec nie skreślajcie niskich odrazu :/

Gość kdkdff
zuzanka, ale zauwaz ze temat zalozyla osoba niska, zeby obrazac wysokie

Gość Proffesional ..
Chyba nie sądzicie, że jakiś facet powiedziałby wam w oczy w realu, że jesteście krasnalami? To wiadomo, ja też nie.. :D Nie jestem samobójcą!

Gość kdkdff
aha, facetow nie odstraszam, nawet tych nizszych, nigdy nie narzekalam na powodzenie, od 4 lat mezatka, wiec wasza teoria padla :) p.s. nie zakladam glupich topikow o tym, ze nizsze ode mnie to dno

Gość Proffesional ..
zuzanka1235 Niektórzy z Was są gorsi od rasistów. Co z tego że ktoś jest niski?" Ale przecież w realu nikt nic do was nie ma. Ja tylko o swoich upodobaniach i gustach. Dyskusja na temat tematu...

Gość Professional ujada
jeśli kobieta ma ładną buzie, a w dodatku jest proporcjonalna czyli zgrabna jest wtedy atrakcyjna bez względu na wzrost

Gość zuzanka1235
Nie raz usłyszałam takie słowa i nie wyobrażacie sobie jak to boli :P Dlaczego zawsze ktos musi kogoś obrażać? nie można poprostu szanować to jaki ktos jest? czy ludzie mają jakiś wpływ na to jaki osiągną wzrost? Jeśli jednemu czy drugiemu sie nie podoba to że jedna jest wysoka a druga niska to niech nie zwraca na nią uwagi i nie komentuje bo po co?

Gość zuzanka1235
Professional ujada jeśli kobieta ma ładną buzie, a w dodatku jest proporcjonalna czyli zgrabna jest wtedy atrakcyjna bez względu na wzrost Bardzo mądre słowa!! A dodam tylko jeszcze że istnieje taka zasada że o gustach sie nie dyskutuje! Chyba że lubi sie komuś sprawiać przykrość to powodzenia :)

Gość Proffesional ..
zuzanka1235 - ależ w realu tak właśnie jest. Nic mi to nie przeszkadza, bo najczęściej w ogóle nie zwracam uwagi.

Gość Proffesional ..
Przecież się z tym zgadzam, ze ładna to ładna. Ale jak są dwie równie ładne, to zdecydowanie bardziej podoba mi się wyższa.

Gość zuzanka1235
To po jaką cholere używasz słowa ''karlica''? Nie rozumiesz że jest ono krzywdzące? I to działa w drugą strone! O jakich wy babochłopach mówicie?! Boże troche szacunku dla innych! Nie macie lepszych tematów niż ocenianie ludzi według Waszej skali wzrostu?

Gość zuzanka1235
Nie wiem gdzie znajdziesz dwie równie ładne osoby o innym wzroscie! kazda uroda jest inna i czy wybierzesz w takiej sytuacji wyższą czy niższą to zależy tylko od urody :P Bo dwóch o równych urodach a innym wzroście nie ma

Gość Mary Czary...
Ja mam 164 wzrostu i śmiało mogę powiedzieć, że wysokie koleżanki bardzo często śmieją się z mojego wzrostu. Ja nie narzekam, nie mam kompleksów z tego tytułu, jestem atrakcyjna i proporcjonalna, noszę szpilki, mój mężczyzna ma 188 cm. Natomiast nigdy nie obraziłabym nikogo tylko ze względu na wygląd.

Gość Proffesional ..
zuzanka1235 - niepotrzebnie traktujesz to tak poważnie, to tylko wirtualne zabawy .. :D Co to ma do życia?

Gość zuzanka1235
To że osoba takiego wzrostu jak ja czytając szczególnie Twoje wypowiedzi roji sobie w głowie strasze kompleksy a to nie jest miłe :(

Gość a ja powiem tak, ze u mojego
brata w klasie ( 2 gim ) i wszystkie rownolegle nie ma dziewczyny ponizej 165, a one ciagle rosna wiekszosc ma okolo 170, takze nie pitol autorko od rzeczy tylko zamawiaj palete butow na obcasie

Gość zuzanka1235
A z drugiej strony jak mam nie brać tego poważnie... Ludzie wchodzą na forum żeby ''usłyszeć'' zdanie ludzi którzy obiektywnie ocenią to co ich interesuje. I gdy ja czytając Twoje wypowiedzi w których czytam że na takich niskich jak ja to można tylko kufel od piwa postawić to co ja mam myśleć czy zrobić? Powiesić sie?

Gość Proffesional ..
zuzanka1235 - cóż tutaj to dźungla, tylko dla silnych. Nikt nie będzie się cieciał .. jak w realu..

Gość kdkdff
czyli jednak niskie laski maja kompleksy, dlatego zakladaja brzydkie topiki o wysokich....

Gość Mary Czary...
Ale nikt tego nie powie Tobie prosto w oczy. Chyba, że tak jak mnie, koleżanki. Tylko dlaczego to zawsze ja miałam i mam duże powodzenie, pomimo, że jestem już mężatką, a moje wysokie znajome nie? Bo wzrost jest najmniej ważny. Liczy się ogólny wygląd i charakter, moi drodzy.

Gość Proffesional ..
kdkdff czyli jednak niskie laski maja kompleksy, dlatego zakladaja brzydkie topiki o wysokich...." Z drugiej strony racja, taka nie chce nic niemiłego usłyszeć, ale na topik z babochłopem wchodzi. Czyżby to tylko w jedną stronę miało działać? Jak się chce miłego topiku, to taki trzeba sobie założyć, bo też ten z założenia przecież miał być niemiły. Tylko jak widzę przewidziano, że tylko tym wyższym się dostanie... i wtedy byłoby ok, a jak tak, to zaraz lament, jak to je poniżam, czy obrażam.