Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCalineczka

Baby pow. 165cm to babochłopy!

Polecane posty

Gość zuzanka1235
W takim razie nie wiem po co forum istnieje skoro tak to działa ;) W każdym razie pozdrawiam wszystkich i cieszcie się z tego co macie ;)

Gość zuzanka1235
A ja jestem zdania że ten topik w ogóle nie powinien istnieć ;) Pozdrawiam niskie i wysokie ;) Nie obrażajmy sie nawzajem:) Papa:)

Gość Mary Czary...
Głupia prowokacja. Setki podobnych topików działających w obydwie strony. Znam i brzydkie, niskie kobiety, i piękne, wysokie. Odwrotnie również. Ale nie znami nikogo, kto związałby się z kimś wyłącznie ze względu na wzrost.

Gość joleczka22223
mam 180 cm. wlasnie sie dowiedzialam,ze jestem babochlopem. jetem zdruzgotana. zeby poczuc sie lepiej, odetne sobie nogi od kolan w dol. pomoze? czy wtedy bede juz niska i pijenka? P.S. malacalineczka po co zakladasz szpilki? po co chcesz byc wyzsza? popindalaj w adidaskach.

Gość Proffesional ..
zuzanka1235 A ja jestem zdania że ten topik w ogóle nie powinien istnieć" - naprawdę? A przecież ciągle go podnosisz swoimi wpisami. Poza tym, raczej nikt normalnie się nie wypowiada w tematach, który go nie interesuje.

Gość kdkdff
jola,tez mam 180cm, wiec pozdrawia cie inny babochlop!!! :) babochlop to jeszcze nic, wczesniej pisaly ze jestesmy mutantami 170+

Gość Mary Czary...
Joleczka, możesz mi napluć na głowę albo postawić sobie kufel z piwem, będzie fajnie :D Olejmy takie problemy. Ale nie pozwólmy siebie obrażać.

Gość Proffesional ..
Fakt i te szpilki, gdyby małe było piękne nie powstałyby te megakobiece buty, jakimi są szpile. Jakby na nie nie spojrzeć mają wyciągać i dodawać wzrostu. Czyli od wieków nikt nie chciał być kurduplem... ani mieć krótkich kaczych nóżek.

Proffesional .. dobrze mowisz a czy widzialyscie kiedys wybory miss no to popatrzcie jakie kobiety wygrywaja tylko powyzej 170 cm wiec wy kurdupelki morzecie tylko pomarzyc o startowaniu w takich konkursach bo na najpiekniejsza wybieraja zawsze wysoka ja mam 175 cm i sie tego nie wstydze mam dlugie nogi a jak jeszcze zaloze szpilki jestem mega sexy bo mam dlugie nogi no ale co o tym mozecie wiedziec kacze nozki

Gość joleczka22223
bawia mnie takie problemy. jaki ja mam wplyw na to,ze mam taki, a nie inny wzrost? zaden. gdyby problemem bylo to, ze baby,ktore maja bmi powyzej 24 to grubasy - ok. nad waga jeszcze jako tako ludzie potrafia sami panowac. ale wzrost? to co mam zrobic? nie wychodzic z domu? a jak ktos ma 149 cm totez ma siedziec i plakac? niech kazdy sie interesuje swoja doopa :-) pozdrawiam

Gość Mary Czary...
Szpilki to zupełnie inna sprawa. Noga i stopa w szpilce czy długa, czy krótka, zupełnie inaczej się prezentuje. Tak bardzo kobieco. Kacze nóżki, drogi Professional :D to może oglądasz u siebie na podwórku. Ja mimo średniego wzrostu, spodnie kupuję na 172 -176 :)

Gość hahahabbabaahahah
Buty na obcasie maja wysmuklic figure i wydluzyc nogi, a nie dodac wzrostu. Gdyby istnialy plaskie buty, w ktorych moje nogi dostawalyby +10 do dlugosci nie zmieniajac wzrostu - nosilabym takie. Jestem po srodku (167) i kazdy topik 'wysokie kontra niskie', 'blondynki kontra brunetki' jest na tym samym poziomie. A ty 'Proffesional ..' lepiej udaj sie do psychologa, bo zaburzenia plci nie sa normalne. Leczenie kompleksow kosztem innych nie jest w porzadku, kolezanko.

Gość hahahabbabaahahah
ja pani wasza - sexy bez szkoly 🖐️ zamiast inwestowac w kolejne szpilki (po co? przeciez jestes taaaka seksowna, a twoje nogi sa taaaakie dlugie, ze lepiej nie bedzie), zainwestuj w slownik :)

Gość Proffesional ..
Ja się najbardziej interesuję swoją du.. właśnie i dlatego nie chce krzyżować genów z niskimi. :D Jak będę mieć córkę, to może kiedyś zostanie miss np.? Wcale nie musi chcieć, ale chociaż będzie mogła jeśli będzie miała na to ochotę.. Chcę, aby i taką możliwość miała.

Gość crazy day
Droga Autorko! Sądzę, że sama jesteś wzrostu potencjalnego karła ogrodowego, który sięga większości mężczyznom do penisa. Jednak uważam, że jest to Twój duży atut, ponieważ pieszcząc mężczyzn ustami nie musisz wcale się zginać, pochylać, klękać. Podsumowując penis jest zawsze na wysokości Twoich ust. Jest to na pewno mega seksowne dla facetów. Pozdrawiam Cię i życzę Ci sukcesów w dalszej karierze:)

Gość Proffesional ..
Mary Czary... - nieskromnie zauważę, że szpilki dla niskich powinny być sporo niższe, niż dla wysokich. Bo nieraz w szpilach 15 cm wyglądają, jakby szły na szczudłach te niskie. Bo wtedy obcas to jedna trzecia ich nóżek. Wyglądają śmiesznie.. U wysokiej taki obcas wygląda zupełnie inaczej.

Proffesional .. Mary Czary... - nieskromnie zauważę, że szpilki dla niskich powinny być sporo niższe, niż dla wysokich. Bo nieraz w szpilach 15 cm wyglądają, jakby szły na szczudłach te niskie. Bo wtedy obcas to jedna trzecia ich nóżek. Wyglądają śmiesznie.. dokladnie dokladnie pozatym niewazne jaki obcas zalozycie i tak widac male nozki

Gość kdkdff
a najsmieszniejsze jest to ze wszystkie niskie dziewczyny z kafe zawsze maja niby super dlugie nogi, i kazda pisze ze wysoka ma krotkie i dlugi tulow, smiechu warte

Gość Proffesional ..
Też mam wrażenie, że krótka nóżka to krótka nóżka i takiej nic nie pomoże. :D Obcas 15 cm tylko podkreśli to.

Gość hahahabbabaahahah
ja pani wasza - oczywiscie, ze ci nic nie brakuje... oprocz slownika ortograficznego i dobrego psychiatryka :classic_cool:

Gość Proffesional ..
[zgłoś do usunięcia] kdkdff a najsmieszniejsze jest to ze wszystkie niskie dziewczyny z kafe zawsze maja niby super dlugie nogi, i kazda pisze ze wysoka ma krotkie i dlugi tulow, smiechu warte" A co nie widzimy na ulicy tych długonogich karlic? :D Naprawdę?

Stawiam kratę browara, że proffesional to albo zakompleksiona baba, albo zakompleksiony prawik 🖐️ Pewna siebie kobieta i prawdziwy facet nie wypisują takich bzdur :P

Gość joleczka22223
najwazniejsze sa proporcje. nie wiem dlaczego, ale coraz wiecej mlodych dziewczyn ma zdecydowanie dluzszy tulow niz nogi, zwrociliscie na to uwage?

kdkdff a najsmieszniejsze jest to ze wszystkie niskie dziewczyny z kafe zawsze maja niby super dlugie nogi, i kazda pisze ze wysoka ma krotkie i dlugi tulow, smiechu warte tak a skoro my wysokie jestesmy takie brzydkie to dlaczego miliony ludzi na nas glosuja i zawsze to my wysokie wygrywamy konkursy miss world a te niskie to moga jedynie startowac do klonkursow poetyckich co najwyzej :)

skoro my wysokie jestesmy takie brzydkie to dlaczego miliony ludzi na nas glosuja i zawsze to my wysokie wygrywamy konkursy miss world a te niskie to moga jedynie startowac do klonkursow poetyckich co najwyzej

joleczka22333 Po co noszę szpilki? Żeby stópka pięknie się prezentowała, a nóżki wydłużyły :) crazy day Jeżeli już rozmawiamy w tych kategoriach, to gratuluję, że facet może Ci robić minetkę na stojąco :D To musi być mega podniecające 🖐️

Gość Proffesional ..
Natomiast modelki są obrzydliwe. Spójrzmy chociażby na te z Victoria Sekret. Coś strasznego. Tutaj są same ładniejsze od modelek.