Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczny gaj oliwny

nie karmię już piersią a wypadają mi włosy GARŚCIAMI!!!

Polecane posty

Gość słoneczny gaj oliwny

Co mam zrobić? Karmiłam tylko miesiąc, od 2 miesięcy nie karmię a od tygodnia zaczęło się masowe wypadanie włosów. Co się dzieje??? Co mogę brać by temu zaprzestać???

to nie karmienie powoduje wypadanie włosów tylko zmiany hormonalne jakie zaszły podczas ciazy w organizmie..włosy moga wypadac ci nawet poł roku mimo ze nie karmisz a skoro nie karmisz to na pewno jest wiele preparatow jakie mozesz brac na wzmocnienie

Gość mamamama26
ja karmiłam 2 tyg a włosy zaczeły mi wypadac gdzieś w 5 miesięcy po porodzie - nie ma na to reguły - muszą wylecieć i już - najlepiej mocno się czesz to ci odrazu wyleci więcej a nie pare tyg po trochu

Spokojnie mi wypadały włosy 2 miesiąca, dosłownie były wszędzie. Teraz jestem 6 mies. po porodzie i włosy mi już tak nie wypadają a w ogóle nie karmiłam.

Gość kalafiorka55555
co ma wspólnego karmienie piersią z wypadaniem włosów? :o nic... :)

Gość asdcasdca
J.w. Mało karmiłam-szybko przestałam-włosy wypadały-potem przestały wypadać tak przesadnie. :)

Gość Siuup
To jest normalne u jednej zaraz po porodzie a u drugiej nawet 4-5 miesięcy po porodzie zaczyna się wypadanie włosów. Musisz to przetrwać i może to się utrzymać nawet do 6ciu miesięcy ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI