Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HASANANANA

16 tydzien...Ciuszki ciażowe czy Jew ze za wczesnie?.....

Polecane posty

Czesc Kochane przyszle ...i obecne Mamuski ;) Czy uwazacie ze 16 tydz to jeszcze za wczesnie na ciuszki ciażowe ....? Przykro sie przyznac ale , Ja juz mam 6 kg na plusie I w nic sie nie mieszcze;( nie bardzo oplaca mi sie chyba kupowac normalne rzeczy 2 rozmiary wieksze ;( co o tym myslicie Kobietki.? Jak wygladaja wasze brzuszki w 16 tyg ? Buzka/ sylwia

Gość taka jedna mama...
to przeciez zalezy od ciebie czy masz na to ochote czy nie jesli nie czujesz sie komfortowo w normalnych nieciazowych ciuszkach to wskakuj w ciazowki i tyle:)Chyba nie ma przepisu od kiedy wolno:D

Gość jeśli tylko chcesz zakładać ci
uchy ciążowe to śmiało je noś:) najważniejsze zeby Tobie było wygodnie. nie możesz ściskać brzuszka, wygoda dla dziecka też jest ważna,

moj brzuszek jest na zdjęciu w stópce. Kiedyś mieściłam się w r. 34. teraz wchodze w 38, ledwo.... kiedys wazylam 48kg, teraz przynajmniej 56kg mam.... ;) chodze w tunikach r.38 i leginsach ciążowych;)

Gość mamamama26
noś co tam chcesz - mnie osobiście ciążowe rzeczy się nie podobały i przymierzałam kiedyś spodnie to były strasznie drogie a wyglądały okropnie i całą ciąze przechodziłam w leginasach - takich zwykłych a jak chłodniej to miałam takie jakby jeansowe i tuniki - ur. w październiku więc nosiła leginsy i kozaki wtedy i było ok - w lecie takie luźne krótkie spodenki i dłuższe bluzki - i czemu piszesz że niebardzo ci sie opłaca kupowac większe rozmiary? kupuj elastyczne bluzeczki tuniki - ja w niektóre rzeczy teraz fajnie wyglądam tez i dalej chodze w nich - one są tanie i wygodne - a ciążowe ciuchy są nie ładne i strasznie drogie

ja jestem w 15 tyg i kupiłam spodnie :) z bluzeczkami nie mam póki co problemu, ale wszystkie portki mnie cisnęły... a co tam :)