Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnodzis

moje fantazje.. o tym idealnym..

Polecane posty

Gość smutnodzis

czasem brakuje mi tego takiego faceta z krwi i kosci. Takiego przy ktorym bede sie czuła bezpieczna i malenka w jego silnych ramionach.. I ktory nie bedzie mnie nigdy ranil.. nigdy! Kto bedzie sie cieszyl z kazdej chwili spedzonej razem, ze liczy sie tylkp tu i teraz - chociaz przez chwile. Chce w koncu czuc sie kochana i czuc ze jestem jemu potrzebna.. I czuc ze on traktuje mnie na serio, wszystko mi mowi, jest szczery, nic nie ukrywa i czasem przyjdzie po rade. Taki facet chyba nie istnieje... Moze miala ktoras z Was takiego..?? chyba malo prawdopodobne - tak mi sie wydaje moj to jakby przeciwienstwo tego co napisalam.. ale coz, takie zycie

Każda z nas ma takie fantazje, szczególnie w trakcie PMS ;) Tak, ja miałam takiego, przez 2 lata mi się wydawało, że to właśnie on, ale potem dowiedziałam się brutalnej prawdy, o której mówić nie będę :)

Gość smutnodzis
hmm.. co to jest PMS?? Ja tez takiego mialam ale tylko przez kilka tygodni.. ale to bylo dawno. Bardzo sie zakochalam, ale bylam za mloda i za daleko mieszkalam od niego. Teraz czesto o nim mysle chociaz mam juz meza i dziecko. Jednak ciagle mi czegos brak.. i to mnie boli.

Gość alskdjfhg
tacy faceci są ale nie wierzę że ja z takim kiedyś będę

Gość tak wlasnie mialam takiego.
ja bylam w takim szczesciu, z takim super facetem przez 5 lat, szkoda ze potem przestal mnie kochac. chuj z nim, znajde lepszego