Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fawila.2

Co byscie zrobiły jakby wasz maz uderzyl waszego ojca a wasza matke zwyzywal?!

Polecane posty

Gość fawila.2

I nie dosc ze zwyzywal moja matke to jeszcze ja oplul i popchnal na ziemie, a ojca mego uderzyl z piesci w twarz. Moi rodzice poklocili sie z jego matka, moja mama zaczela ja wyzywac. Moj maz byl przy tym podszedl do ojca i go uderzyl tak ze ten sie przewrocil, natomiast moja matka zostala spoliczkowana przez moja tesciowa, opluta przez meza mego i popchnieta z calej sily na ziemie i zwyzywana od wrednych suk.

Gość peterkorb
PATOLOGIA TO MAŁO POWIEDZIANE:) MUSIAŁA BYC SUPER IMPREZA:D

Gość peterkorb
I JAKIEJ HISTORII:D

Gość fawila.2
To nie podszyw, akurat nie moglam napisac pod nickiem fawila to napisalam pod nickiem fawila.2, proszę

Staraj się staraj- tak się zastanawiam...dsdsds, offerma czy ten co kobiety mu niepotrzebne to napisał.

Gość rocznik87
troszke dziwna sytucja. pewno, ze twoj maz przesadzil uzywajac sily, ale twoi rodzice to swieci nie sa. tak jakos odnioslam wrazenie, ze twoi rodzice mogli tesciowa zwyzywac, ale ona juz sie nie mogla obronic tym samym. a tak wogole to o co poszlo??

Gość fawila.2
Oto że teściowa jest egoistką, oto że nie zrobiła kawy moim rodzicom jak przyszli do nas w odwiedziny i oto że teściowa jest skąpa baba i się mądrzy.

Gość tutaj na forum wszyscy potrzeb
ują kobiety. Powiedz któremu prawikowi nie jest potrzebna baba?

Gość skoro nigdy nie miałeś kobiety
to nie patologia tylko provo jakiegos dzieciaka... wakacje sie zaczely i nie maja co robic 💤

Gość rocznik87
hahaha:D a dlaczego twoja tesciowa ma robic kawe twoim rodzicom?? to chyba ty powinnas to zrobic. poza tym jak mozna przyjsc do kogos i wyzywac go za nie zrobienie kawy i wymadrzanie sie we wlasnym domu.( dalej twierdze, ze twoj maz rowniez zrobil zle)