Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość semperrrrrr

sukienka na wesele- podoba się wam?

Polecane posty

Gość semperrrrrr

witam, wczoraj w semper kupiłam sukienkę na ślub. założenie miałam że ma być elegancka i raczej skromna- wpadła mi w oko ta http://shop.semperfashion.eu/pl/p/Suknia-Roby-z-kokarda-czarna-/135 więc kupiłam, ale potem w innym sklepie znalazłam bardzo podobną tylko bez tej kokardy i kolor bardziej intensywny z połyskiem. mąż mówi że ta ładniejsza ale ja nie jestem pewna. co o niej myślicie, a wiecie może czyw semper można zwracać towar - bo może bez sensu się zastanawiam :)

Gość berbetta
na pogrzeb czy na wesele? mi się nie podoba, taka czy z połyskiem, mało ślubna

Gość semperrrrrr
wiem że nie jest jakaś wystrzałowa- ale mam załobę więc nie chcę się wystroić zbyt kolorowo.

Gość semperrrrrr
to nie jest mój slub jakby ktos pytał :)

Gość semperrrrrr
nie chce by ktoś oceniał mnie! sukienka leży dobrze,mężowi bardzo się podoba ale ja nie jestem pewna wyboru.

Gość dereca nestido
nawet jeśli masz żałobę to w czarnej na wesele??? zwariowałaś chyba, możesz wybrać ciemny fiolet, szary ale nie czarny

Gość semperrrrrr
nie ide na wesele tylko ślub mam 30lat

Gość semperrrrrr
poza tym nie raz widziałam dziewczyny w czarnych kieckach na weselu, więc to chyba nie zbrodnia

Ładna, ale czarna. Na śluby i wesela takie według mnie się nie nadają. Poza tym sztuczna:(

Gość semperrrrrr
:( brrr, więc tak jak myślałam chyba źle zrobiłam nic, dzięki za opinie

Gość semperrrrrr
na wesele też pewnie bym w takiej nie poszła, ale na ceremonie do kościoła to myślałam że może być.,.

Gość semperrrrrr
napiszcie jeszcze moze czy wiecie czy w semper można zwracać towar bez podania przyczyny?

Przyznam się, że mam fioła na punkcie jakości materiału...tym bardziej latem. Sztucznych rzeczy nie kupuję.

Może być. Jejku, już przestańcie z tym stereotypem, że na ślub w czarnym nie wypada. Widziałam z milion dziewczyn w czarnych kieckach na weselu. To nie zbrodnia, a czasy się zmieniają. Zakładaj bez obaw.

A kupiłaś w sklepie wysyłkowym? Bo jesli wybrałaś zwyczajny, to starałabym się wymienić.

Gość weryga teryga
słuchaj, jak założysz do niej jasne buty, jakieś beżowe, jasną kopertówkę i jakiś jasny szal na ramiona to do kościoła może być, rozjaśnij to po prostu

Gość semperrrrrr
jeśli chodzi o materiał to jest idealny dla mnie! suknia ślicznie leży, w ogóle się nie gniecie, materiał jest piękny. z resztą w semper nie kupiłam nigdy nic badziewnego więc ten argument raczej odpada, nie szukałam jakiejś bawełnianej szmatki.

To, że ktoś żałobi na ślubie i weselu, nie oznacza, że ja mam. To ktoś ma coś nie tak z wyczuciem chwili i dress codu;)

Widzisz, ja gustuję w mieszance bawełny z jedwabiem;) Lub jedwabiach. Poza tym uważam, że dobrej jakości bawełna jest bardzo szlachetna.

Gość sdfghjkl
nie zwracaj tej sukienki bo jest sliczna.Nie sluchaj komentarzy ze w czerni nie chodzi sie na wesele. nie bylam jeszcze na weselu zeby nie bylo kilku kobiet w czarnych kreacjach. Tym bardziej ze masz żałobe.Czerń jest ponadczasowa,zawsze modna i elegancka.Taka sukienke wykorzystasz jeszcze na wiele okazji.Ta kokarda to cała jej ozdoba,dlatego jest taka elegancka.Naprawde jest bardzo ładna i dobrze ze nie błyszcząca.

Gość semperrrrrr
kupiłam w butiku nie przez neta z drugiej strony zastanawiam się skoro ta wam się nie podoba pewnie ta druga też by się nie spodobała- też była czarna i tez skromna. jak pisałam mam żałobę i żadne inne kolory nie wchodzą w grę i nie chce mi się dyskutowac o tym.

Gość semperrrrrr
Anouk -proszę daruj sobie komentarze tego typu- kilka miesięcy temu przeżyłam tragedię i nie chciałam iść na ten ślub ale to bliska rodzina więc idę. ja nie każę nikomu być w żałobie na ślubie czy weselu -pytałam o sukienkę.

Gość semperrrrrr
ludzie , dajcie spokój już z mówieniem mi co powinnam , prosiłam tylko o ocenę sukienki a nie ocenę tego czy wypada czy nie wypada iść w czarnym.

Jakie komentarze? Po prostu przyznałam się, że umknął mi ten drobny fakt w tym, co napisałaś. To wszystko. Nie nadinterpretowuj prostych słów, moja wina, że gdzieś to przeoczyłam.