Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa 33 _

sex-obsesja?do mezatek/zonatch wejdz!

Polecane posty

Gość onaaa 33 _

hmm mam pytanie do was drodzy forumowicze i forumowiczki jak to jest z sexem w waszych zwiazkach w waszym malzenstwie itd? my z mezem bardzo sie kochamy i jest to prawdziwa milosc oparta na zaufaniu szacunku uczciwosci itd na codzien obydwoje jestesmy spokojnymi ludzmi romantycznymi itd a jak przychodzi do sexu o matko nie wiem czy jestesmy normalni od poczatku byla miedzy nami duza chemia ale zaczynam sie zastanawiac czy wszystko z nami ok...nasz sex jest czasem bardzo ostry ... sa przebieranki klapsy przymuszanie oczywiscie za obopolna zgoda itd , oral anal czasem robimy to kilka razy dziennie czasem gdzies poza domem np ostatnio u niego w pracy albo jak wracalismy ze spaceru to pod murem..., uzywamy wulgarnych slow to nas nakreca on czesto ciagnie mnie za wlosy poniewiera ale ja to lubie...robimy to w wielu pozycjach lubimy sado maso...jest bardzo ostro i mam pytanie czy jestesmy normalni?pytam serio bo mam wrazenie ze sie w tym zatracilismy i zachowujemy jak zwierzeta czy romantyczni spokojni ludzie moga byc w lozku tacy jak my i czy to normalne?czy nie zmierzamy w zla strone? prosze o odpowiedzi powazne normalne osoby

Gość jesteście jak najbardziej
normalni, gratuluję udanego sexu i dobrania się

Gość pizuljanna
wg mnie normalne i wcale mnie nie szokuje

Gość onaaa 33 _
naprawde normalni? nie ma mozliwosci zatracenia sie i czy nam to kiedys nie wyjdzie na zle?

Gość prawiczek z kafełełe
gdybyś się rozwiodła nie mógłbym się z tobą związać bo jesteś już spróbowana :classic_cool:

Gość no chyba o to właśnie chodzi
żeby się w sexie zatracać :classic_cool:

Gość onaaa 33 _
nie rozwiode sie na pewno :) kocham meza na zabojjjjj

Gość onaaa 33 _
tak wiem ze sex to zatracenie spontanicznosc itd tylko boje sie jednego zeby sex nie zdominowal naszego zycia

Gość depresja fiurera
normalne udany sex przyszłością narodu:D:D:D

Gość lipka mala 27
zazdroszcze wam bo u mnie w zwiazku nuda jestesmy malzenstwem dopiero 1.5 roku a kochamy sie raz na tydzien :(

Gość onaaa 33 _
no dotychczas uwazalam nasz sex za udany teraz sie zastanawiam czy jestesmy normalni , zawsze myslalam ze taki dziki sex to zabawa niezobowiazujaca z kims tam a my jestesmy malzenstwek jakos nie umiem polaczyc tego dzikiego sexu z miloscia nie wiem czemu

Gość niezbyt normalni
poszliście w kierunku ...hmm...nazwijmy to niewskazanym...nawet jeśli robicie to dobrowolnie....tylko co dalej?...jak wam się ekscytacja zbytnio wyolbrzymi i haj przekroczy zdrowy rozsądek? Pomysły wam się skończą i też stanie się codziennością...czyli równia pochyła takie podkręcanie chemii...nie tędy droga....ale wy już się zagubiliście i zmiana w kierunku zdrowej normalności może być dla was niemożliwa.

Gość onaaa 33 _
nie chodzi tu o pomysly czy to ze wyczerpiemy wszystkie fantazje bo ich akurat przybywa i naprawde sie sobie nie nudzimy przeciwnie moze dlatego ze sie bardzo kochamy i laczy nas wszystko jestesmy przyjaciolmi kochankami itd martwi mnie raczej to ze na codzien tacy spokojni a w sexie...skad to sie bierze taka podwojna osobowosc czy co ?

Gość taki jeden on
jest ok, jak ktos powyzej napisal dobrze sie dobraliscie, wyglada na to ze szukacie coraz to mocniejszych wrazen, jak myslisz do czego to zmierza jesli prawie wszystko juz bylo?

Gość onaaa 33 _
nie chodzi o szukanie mocnych wrazen absolutnie nie chodzi o to ze tak na siebie dzialamy ze nie mozemy przestac sie kochac non stop to potrzeba ciala nie mocnych wrazen

Gość onaaa 33 _
pisze tu odwaznie bo w necie jestesmy anonimowi :) chcialam sie poradzic bo wiadomo kolezanek o rade nie spytam :)

Gość lipka mala 27
a jak czesto sie kochacie? codziennie ? i np czy to tak z gra wstepna czy czysty seks?

Gość onaaa 33 _
wiesz co zalezy bo moj maz sporo pracuje wiec czesto go poprostu nie ma w domu ale tez nie zawsze jak jest to uprawiamy sex wiadomo zycie pelne innych aspektow zreszta my mamy wspolne zainteresowania pomagamy psom w schronisku wiec zyjemy normalnie wieloma sprawami ale jak mamy czas i jest sprzyjajaca atmosfera i mamy ochote to duzo i czesto np jak mamy wolny weekend lub kilka dni to np potrafimy z przerwami cala noc potem troche spac potem w dzien kilka razy wiadomo z przerwami na odpoczynek i wiadomo fizycznie nie mozna raz za razem caly czas ale tak z przerwami potrafimy np kilka dni orgie urzadzac tak oczywiscie ze jest gra wstepna pieszczoty itd

Gość antygwalty
no wlasnie chodzi o te nowe pomysly , nie wiadomo co wymyslicie . A moze posuniecie sie za daleko , wciagajac w to osoby trzecie Ale ogolnie to dobrze ,ze macie udany seks

Gość antygwalty
a moze wy jestescie seksoholicy ? Cala noc i kilka razy w ciagu dnia ????

Gość onaaa 33 _
osoby trzecie nigdy my sie bardzo kochamy i jestesmy wierni i brzydzimy sie takimi zabawami wchodzi w gre tylko nasz sex w dwojke

Gość do autorki ona33
czy wy mieszkacie w warszawie? moj kochanek wlasnie lubi dokladnie tak jak ty opisujesz;)

Gość onaaa 33 _
sexoholicy byc moze nie wiem naprawde ale tak czasem jest to cala noc i dzien lub dluzej lub w ciagu dnia 5 razy lub wiecej roznie ale duzo

Gość onaaa 33 _
nie mieszkamy w Polsce :)

Gość czas pokaże
ciesz sie że na TERAZ jest ok, a co będzi epotem nikt nie wie

Gość onaaa 33 _
up:)

Gość do onaaa 33 _
jestes taka naiwna czy kompletnie nieswiadoma tego, o czym piszesz - w necie NIE JESTES ANONIMOWA zapamietaj raz na zawsze. Jak nie wierzysz dopytaj fachowca

Gość do onaaa 33 _
znajde cie dziwko i ukaram

Gość do onaaa 33 _
ze stoickim spokojem podaję do publicznej wiadomości, że ten z 21.18 to podszyw