Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janosikjanos

Dziewczyna brudaska

Polecane posty

Gość janosikjanos

Cześć mam 25 lat mieszkam od 4 lat z dziewczyną na początku wszystko byo ok a teraz ona zachowuje się jak stara baba, nosi wielkie gacie w rozmiarze xxl takie antygwałty, w domu chodzi w brudnym dresie, jak ma wolny dzień w pracy to nie myje włosów, w ogóle nie wstaje z barłogu i tylko chodzi niewykąpana po domu i żre, o seksie nie wspomne bo odechciewa mi się jak na to patrze...prosiłem jej kumpele żeby zabrała ją na zakupy i żeby wybrały jakieś stringi fajne dla niej i co?... i przychodzę do domu a ona objechała wszystkie lumpy i naniosła więcej tych szmat, pomocy, w domu mamy bałagan i brud ja pracuje a ona ma więcej wolnego i nic nie robi z tym, nie pierze, wyciąga z kosza na pranie brudne rzeczy wącha i jak są znośne to zakłada, normalnie masakra, co zrobić? Dłużej już chyba tego nie zniose...dodam że dzieci nie mamy i ona naprawde nie ma tak mało wolnego czasu żeby nie zdąrzyć się umyć, ogolić chociażby nogi, czy zrobić coś z piętami bo normalnie w nocy słychać jak suchą skórą pięt jeździ po pościeli blee, pomocy:(!!!!

Gość antygwalty
:-D dobre

Gość glupie baby z was
To twoja wina. Postaraj sie zeby ona czuła sie adorowana przez ciebie tak jak na początku. Jej sie wydaje ze sie nie musi juz starac

Gość janosikjanos
Jak nie musi się starać? Czy kąpiel to takie wielkie staranie, ja naprawde dbam o nią kocham ją, mówie jej że ładnie wygląda chociaż na boku żygać mi się chce....co zrobić? Chciałem żeby cos sobie kupila, daje jej kase na ciuchy to ona tylko gaciordy i lumpy...

Gość antygwalty
a jak sie poznaliscie to nosila antygwalty czy bardziej kobieca i seksowna bielizne ?

Gość el ninka
:D w czym łowisz, to wyłowisz :D

Gość odpowiedzi brak
super jazda:-)

Gość janosikjanos
Wcześniej nosiła normalne majtki ale takie kornkowe i sexy a teraz wielkie pantalony... a ostatnio co zapomniałem dodać robiłem pranie bo jej się oczywiście nie chce i na jej gaciach znalazłem brązową okropną draskę... Quis leget haec? Ty się śmiejesz z tych pięt bo dla ciebie to coś smiesznego a dla niej niestety coś NORMALNEGO...

Gość antygwalty
ja slyszalam kiedys o gosciu , ktory stukal paznokciami o podloge jak chodzil bez skarpetek

Gość cosmogirl
powiedz jej o tym wszystkim - bedzie jej wstyd i sie zmieni, inaczej jej tego nie wyperswadujesz trzeba dzialac !

Gość janosikjanos
Chyba jej wszystko powiem jak wróci, już mnie jej niedbalstwo, bałaganiarstwo wkurza, tylko brud smród a ona leń leży trzy dni w tych samych majtach i przełącza tylko kanały w tv...

Gość cosmogirl
jezu hahaha wspolczuje ci, mam tak czasem ale max 1 dzien np. jak mam dola i nie dopuszczam do tego widoku mojego faceta, bo bym umarla ze wstydu, wiem ze jak sie mieszka razem to jest inaczej, ale mycie to chyba podstawa :D

Gość cosmogirl
a moze zrezygnuj z kablowki :D hahah

Gość antygwalty
strach myslec co by bylo po slubie ?

Gość WYMYŚL COŚ CIEKAWSZEGO
bo to juz z daleka zajeżdża jak te twoje domniemane brudy :O

Gość mysia....
swoja doga to nie zle jestes nie szczery w stosunku do niej, ja jak miałam chłopaka to potrafiłąm kupe przy nim robić i na niego:) a co dopieo zwróciła bym uwage nato ze nie podoba mi sie to jak sie zachowuje , np jego majtki jego stopy. Co za problem skoro razem mieszkacie , musicie byc feir w stosunku do siebie.

Gość janosikjanos
no i ty to rozumiesz ze mycie to podstawa, jeden dzień to ok ale nie trzy dni....jak wchodzi do łóżka taka brudna w tych samych majtkach brudne włosy, do tego pali papierosy i ma strasznie żółte zęby od tego; któregoś dnia pasty do zębów nie było 5 dni bo ja miałem na rano do pracy i myłem sie w pracy bo mam taką możliwość to tam myłem zęby to jej sie nawet po paste do sklepu nie chciało iść i widziałem że myła solą i sodą...i co z nią poradzić:( az mi przykro jak takie ladne, pachnące, kobiety widze:(

Gość janosikjanos
chce być z nią fair mówie jej o tym, pokazuję co mnie denerwuje, staram sie nie krzyczeć tylko tłumaczyć, ma naprawde wiele zalet ale to wada czasem przesłania wszystko...

Gość To już jest koniec
a jakie ma zalety?;)

Gość cosmogirl
no nie wiem, powiedz ze ja rzucisz jesli nie zmieni postepowania, bo pewnie za jakis czas odejdziesz, bo zwyczajnie przestaniesz kochac :P

Gość bum bum tralalaala
nieciekawie , a morszczem juz zalatuje ? Pytam powaznie .

Gość janosikjanos
Jest grzeczna do innych, sympatyczna, miła zawsze pomocna, świetnie gotuje... Fajnie spędza się z nią czas jak juz się ją z domu wyciągnie, jest otwarta na różne propozycje, moi rodzice ją bardzo lubią...

Gość jhfkjhfjhfjffg
pokaz swojej dziewczynie ten temat.... w ogole z nia pogadaj. dlaczego tego nie zrobisz?

Gość kurka wdonamam
ale skoro myje zeby sola i soda to umie zyc w warunkach specjalych:) moze oszczedza

Gość janosikjanos
Ona wraca tak po 21 z pracy, pracuje w sklepie; pokaże jej ten temat chociaż głupio mi że aż tyle szczegółów wypisałem...nie miałem komu o tym powiedzieć ciężko mi już z tym było; wracam z pracy, ona leży brudna, w robocie też nieciekawie, rodzice nalegają na ślub i tak wszystko naraz mi się zbiegło dlatego może taka mialem potrzebe zeby sie wygadac

Gość Przestań się czepiać
ma prawo nosić majtki jakie chce, a to że odnalazłes gdzieś brudne majtki, to pewnie w pośpiechu zmieniała i zapomniała, co miała chować przed tobą :O A jak się nie ma czystych ciuchów to się wybiera coś mało zabrudzonego, dlatego wąchała, czy może jeszcze wyjść w tym :O Nie chce jej się dla ciebie starać i tyle, a ja jak nie wychodzę z domu, też włosów nie myje, żeby odciążyć, ma wolny dzień to sobie może odpuścić, nie dramatyzuj chłopie 🖐️

Gość janosikjanos
No tak wszystko tak można tłumaczyć tylko to nie są jednorazowe przypadki...ja bym mógł w nieskończoność tu opisywac co robiła, brudne majtki za pralką to tylko wierzchołek góry lodowej, zeby tylko te gacie byly problemem to bym sie cieszyl... ok czepiam sie kazdy nosi co chce ja rozumiem ze w domu niech nosi pantalony jak ma okres czy cos ale jak idziemy gdzies czy na impreze czy na kolacje razem ona nosi je zawsze...a kiedy mnie prosiła abym np zaczal nosić to czy to, to ja to dla niej robie, jak mówi kup jasne spodnie kupuje jasne, jak mówiła że lubi facetów w sweterkach mimo że ja wole bluzy, nosiłem dla niej sweterki jak gdzieś wychodziliśmy...