Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eva flies avay

Wiszący klozet - ile to kosztuje?

Polecane posty

Gość eva flies avay

Chciałabym mieć w łazience wiszący klozet jak ten http://tuznajdziesz.pl/produkty/produkt/Miska -ustepowa-Sanitec-Kolo-idol-18093 ,698/ teraz mam zwykły stojący i teraz pytanie ile będzie kosztowała cała zabawa ze zmienianiem rur i zabudową, wie ktoś?

Gość ptasiek nastroszony
jak na suficie odwrócony to tanio

Gość eva flies avay
Ptaśku widzę że cię zbanowali-przykro mi. normalne rady proszę :D

Gość hitsezonu
my kupiliśmy wiszący ze jakieś 500-600 zł nie pamiętam dokładnie + 100 zł za przycisk do spuszczania wody (drogie cholerstwo, ale były tańsze tylko akurat ten kolor który nam pasował był taki drogi), robocizna nie wiem bo robiliśmy całą łazienkę więc nie wiem ile by było za sam kibelek :)

Gość eva flies avay
ale mieliście wcześniej stojący?

Gość dddttt
znajoma dostala lekow na nim,bardzo zaluje ze zakupila to badziewie bo raz spadła kolezanka i ona teraz sie leka ;(

Gość ja mam miske wiszącą
:). Kupiliśmy geberit do zabudowy, ale nie kupuj w arketavh typu castorama czy leroy. Proponuje Ci geberit duofix my jesteśmy zadowoleni. Koszt takiego geberitu to około 600-700 PLN, zależy jak tanio kupisz, trzeba poszukać bo rozpiętość cen jest spora. Porządny przycisk to koszt od 150PLN w górę, te tańsze są z gorszych materiałów i się wycierają po jakimś czasie. Co do montażu to nie wiem, moja koleżanka właśnie zmieniała i znalazła typa co za 300-400PLN to zrobi. Cena za usługę warszawska to może jak w innym regionie polski znajdziesz taniej.

aha no i jeszcze miskę musisz kupić. Tu ceny firmowych misek zaczynają się od 250PLN w górę. My kupiliśmy firmy KOŁO. No i deskę do miski też musisz kupić. Deskę można już kupić poniżej 100PLN, proponuję Ci kupić deskę wolnoopadającą, fajna sprawa my kupiliśmy. Cena jakieś 170PLN do tego modelu misku. W przypadku innych misek może być taka deska droższa.

Co do spadania z tego to nie wiem co to za koleżanka. Geberit ma udźwig do 150KG, jak masz kogoś cięższego w domu to rzeczywiście nie polecam. Wcale nie jest to badziewie, fajnie wygląda, fajnie się sprząta. można ładnie wytrzeć pod kibelkiem.