Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piecioraczkowa mama

urodziłam moje szczescia 5 malenstw

Polecane posty

Gość piecioraczkowa mama
zajze pozniej malenstwa sieprzebudzaja

Gość elisa-
o kurczę! gratuluję!! :D a macie już jakieś dzieci czy to pierwsze?? super tak pięcioro na raz :D jedna ciąża, jeden poród a dzieci całe gromadka :D ja z moim jednym urwisem nie wyrabiam a co dopiero pięcioro!! :) ale plus jest taki że jak beda starsze to będą się razem bawić a Ty będziesz miała spokój ;) aż dziwne że igdzie nie było o tym słychać... takie wydarzenie!! A może było tylko do mnie nie dotarło ;)

Gość becia:)))
Autorko, dziwne ze nie ma o tym żadnej wzmianki w internecie, sama nie chciałaś czy jak? moja kuzynka urodziła trojaczki, i pisano o tym w internecie. Zdrówka dla maluszków. Z jaka wagą się urodziły?

Gość piecioraczkowa mama
witajcie nie chcialam rozglosu dlatego z slyszalam o przypadkach codziennego nekanie przez telewizje i radiagazety wywiady itp zdjecia to by mnie wymeczylo juz w szpitalu zastrzeglam zenie zgadzam sie na rozpowszechnienie tego mam nadzieje ze inni zrozumieja dlaczego

Gość piecioraczkowa mama
dziekuje jescze raz a i do poprzedniczki to byla moja 1 ciaza i od razu tak wielka

Gość mnbvcxzasdf
urodzilas piecioraczki i masz czas zeby buszowac na kafe

Gość becia:)))
Tak myślałam autorko, pewnie zrobiłabym tak jak Ty, moja kuzynka, dostała pomoc finansową, oraz panią do pomocy. A Tobie ktoś pomaga? Mi z jednym ciężko było. A co dopiero 5? Masz czas żeby się wyspać?

Gość piecioraczkowa mama
dzieci nakarmione spia , mam posprzatane ugotowane i czas dla siebie wiec korzystam z tego

Gość ale wy glupie jestescieee
ma 5 bachorow i na kafe siedzi ?? jasneeee.. a takie rzeczy zawsze sa naglasniane z reszta

Gość piecioraczkowa mama
jeszcze nie jest tak zle bo w wiekszosci czasu dziedziaczki spia pomaga moja mama i mama meza noi dziadkowie oni sa na emeryturach wiec czasu maja sporo i sami chcetni do pomocy ale jak narazie nie mialam sytuacji ze prosilam o pomoc sa dzieci malutkie i jak napisalam wiekszosc czasu przesypiaja co do nocy budza sie wsumie 2 razy wiec ze spaniemnie jest zle

Gość stop nietolerancji!
serdecznie gratulacje:) I zdrowka dla calej 5tki :D

Gość piecioraczkowa mama
dziekuje

Gość piecioraczkowa mama
chwila relaksu sie skonczyla bede zagladac jak czas ozwoli dziekujeza mile slowa i gratulacje milo z waszej strony

Gratulację z całego serca, dużo zdrowia, wytrwałości i spokoju. Pamiętam jak kiedyś pisałaś o ciąży. I z jaką wagą się dzieciątka urodziły?

Gość piecioraczkowa mama
najmlodszy i najmniejszy byl adam mial 1710 gr piotr 1900gr pawel 1930gr dziewczynki byly najwieksze i sa najstarsze urodzily sie jako pierwsze amelia 1950gr ania 2000gr

Gość kakakakaoooooooo
Co za durna prowokacja :-) Po 1 pisałabys na "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" Po 2 nie chciało by ci się w kalwisze walić o bzdetach,gdybyś urodziła 5 dzieci.:-)

Gość piecioraczkowa mama
blad w nadaniu tematu na glownym zdarzylo sie nie chcialm znow zakladac na ciazowym po 2 skoro dziecispia jamam posprzatane to chwila relaksu przed komputerem nie jest zakazana

Gość Astoria1985r
Z całego serca Ci gratuluję! Kochana, ale to przez inseminację, in vito, czy naturalsik? :)

Gość elisa-
no jacy kretyni! wszędzie węszą tylko prowokacji i teorii spiskowych! Nawet im się nie tłumacz bo zedrzesz klawiaturę! Ja Cię podziwiam. Albo jesteś bardzo poukładana i umiesz świetnie dysponować czasem albo masz wyjątkowo grzeczne i mało wymagające dzieci. Ja z moim jednym ledwo wyrabiam - a tu wszystko razy pięć!! :) A ile mają te Twoje maluszki? Znaczy miesięcy/tygodni? W sumie nosiłaś w sobie 9,5 kg!!! Łał!!! Same dzieci tyle, a jeszcze wody płodowe, łożyska, powiększona macica... Dałaś rade chodzić? Czy tylko się turlałaś? ;) :P Macie jakieś dofinansowania czy pomoc od Państwa? Przecież to trzeba z paczke pieluch dziennie! A mleko!! O ubrankach nawet nie wspomnę...

o matko , ja bym się zabiła ,ale skoro Tobie to nie przeszkadza , to gratulacje .. tylko nie zdabniaj tak ... to denerwuje normalnych ludzi

Gość skarpetki to w sumie tez
Gratuluje :) i zycze Wam wszystkim duzo zdrowia i szczescia!

Gość piecioraczkowa mama
juz odpisuje bo mam chwilke dzieci maja dokladnie 1 miesiac i 12 dni przez miesiac po porodzie lezaly wszystkie w inkubatorze co do poruszania sie przyznam ze koncowka byla ciezka i strasznie mnie nogi bolay przytylam 30 kg dzieci sa spokojne narazie wiekszosc czasu spia jesli chodzi o dofinansowania dostalismy tylko becikowe na kazde dziecko i rodzinne przyznane wiecej nie dostalismy bo maz prowadzi mala firme budowlana \ dzieci zostaly poczete droga natralna i sami nie wiemy jak to sie stalo lekarze tlumacza to wplywem lekow ktore przyjmowalismy na niby bezplodnosc jak to lekarze poczatkowo zdiagnozowali

Gość prowo jak nic!!!1hahaha
15 letnia gówniara robi was w konia naiwniaki!!!takiego niusa i tak by zamieścili niekoniecznie pokazując twoją twarz!!!!nie masz pojęcia jak działają gazety! a wy dajecie się robić....

Gość 324324234
a co z finansami? Ja dacie radę?

Gość piecioraczkowa mama
finanse sa ok nie narzekamy starczana wszystko co potrzebne jest tego mnostwo wiec maz dluzej pracuje i wiecej zlecen przyjmuje