Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Niezła komedia porady wróżki :) nie maja już jak oszukiwać xD

Polecane posty

Gość Donata00
eee.... zboxy się szerzą

Gość fgdhgfdhg
A czego to Cię uczono złotko na ten temat ? ;] Chciałabym posłuchać ? Ja niczego takiego w tym linku nie usłyszałam żeby podejrzewać oszustwo.

Gość fgdhgfdhg
Nauka o czakrach wywodzi się z Hinduizmu więc tylko niedouczone głupki mogą się śmiać z tej wróżki.

ale nieudolne tłumaczenie tej wróżki o trzecim oku i rozprowadzaniu energii po ciele dla osoby, która zapewne nic na ten temat nie wie jest trochę zabawne nie uważasz

Gość fgdhgfdhg
Uważam że bardziej zabawne jest dzwonienie do wróżki kiedy jest się osobą nie mającą pojęcia o szeroko rozumianej ezoteryce. Czakry to jest ABC, to jest podstawa podstaw !!!!!!

mój drogi wiem co to jest Czakra, ale chodzi o to że porada jest nieudolna, myslisz że osoba która dzwoni do EzoTV wie co to jest trzecie oko i gdzie się znajduje albo jak rozprowadza się energię kanałami. Takie wytłumaczenie dla pani Małgosi mogło być równoznaczne z rozmowa z chińczykiem

Gość fgdhgfdhg
Jeśli nie wie no to ma problem ;] Dla mnie to jest ABC i bez takiej wiedzy ani rusz. Chyba wróżka ma prawo oczekiwać że będą do niej dzwonić osoby orientujące się w zagadnieniach ezoterycznych a nie katolickie gospodynie domowe ? ;] Szczególnie że EZO TV istnieje już kilka lat i oni tam w każdym programie przybliżają różne ezoteryczne zagadnienia. Robią to tak prostym językiem że dla mnie, osoby siedzącej w temacie jest to już nieciekawe i banalne.