Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifarifa

Robiąc przez 7 dni prawie całymi dniami brzuszki to brzuch "schudnie" czy nie?:p

Polecane posty

Gość fifarifa

Jak myślicie? I może do tego skręty tułowia :D

Gość 7 dni nie zauwazysz zadnych ef
ektow :D poza tym nie chudnie sie od robienia brzuszkow a od aktywnosci brzuszki to pomoga jak juz zrzucisz sadlo :classic_cool:

Gość fifarifa
Przesadzacie. Brzuszki są faktycznie na wyrobienie mięśni, ale jak już sobie trochę go pozginam to chyba się ten tłuszcz zamieni w mięśnie, co? :D

Gość kazda czesc ciala potrzebuje
odpoczac, tak samo jak ty snu, tak samo cialo potrzebuje odpoczac od wysilku.. nie mozna calymi dniami cwiczyc, wiecej zrobisz szkody niz pozytku:o

Gość mar_wl
tylko, że ty nie posiadasz mięśni wielka opasła świnio :D

Gość kebab z damaszku
jak bedziesz miala tluszcz na brzuchu to chocbys zrobila 10 000brzuszkow dziennie to ci to gowno da, bo miesnie i tak nie beda widoczne pod tluszczem podstawa to 1.dieta 2. cwiczenia aerobowe, najlepiej bieganie dopiero na koncu 3. cwiczenia na brzuch

Gość kebab z damaszku
po tygodniu, chyba zartujesz, moze po miesicu jakies pierwsze porzadne efekty by byly

Gość fifarifa
Niestety nie mogę biegać, bo mam chore kolano. Nawet głupim rowerem jeździć nie mogę. Dieta to wiadomo, ale chodziło mi czy ten brzuch troszkę się zmniejszy? a Co sądzicie o skrętach tułowia? One to chyba bardziej na talię mogą pomoc, nie?

Gość fifarifa
Że niby głodówka? Chyba głupi pomysł. ;/

Gość dlaczegonie
Polecam regularne ćwiczenia i odrzucenie słodyczy oraz wszelkiego rodzaju tłustych pokarmów. I najlepiej nie jedz po 19. Efekty zauwazysz na pewno.

Gość nie tego
polecam aerobiczna 6 weidera

Gość dlaczegonie
6 weidera jest na wyrzeźbienie mięśni brzucha a do tego trzeba najpierw pozbyc sie tkanki tłuszczowej. Poza tym 6 trwa grubo ponad 40 dni^^

Gość fifarifa
Zależy mi na tym bardzo. Dam z siebie wszystko tylko powiedzcie mi co mam zrobić. Wydaję mi się, że skręty tułowia są skuteczne. Brzuszki również. Co można jeszcze żeby urozmaicić? Można robić rowerek na leżąco, on chyba również pomaga, prawda? Albo nożyce?

Gość frustrat matacz
jezeli ci zalezy to rob codziennie , lepiej pocwiczyc niz nic nie robic . Jakas szansa zawsze jest.