Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna22

desperacja czy rozsadek?

Polecane posty

Gość panna22

poradzcie mi prosze ale tak szczerze bo sama juz nie wiem. o tuz mam juz w zasadzie calkiem sporo wiosenek (22) a jeszcze tak na serio nigdy nie mialam faceta ;( znaczy sie byl kiedys tam ktos ale jak sie dowiedzial ze jestem dziewica to mnie rzucil:( no i wlasnie tu jest problem, bo ja juz naprawde chcialabym miec chlopaka, z reszta to chyba nie dziwne. Kreci sie taki jeden ale on no powiedzmy tak szczerze nie jest za bardzo przystojny. i tu moje pytanie, to chyba moja ostatnia szansa zeby byc z kim wiec czy, mimo to ze mi sie nie podoba to powinnam sie z nim umowic? tylko prosze nie piszcie ze jeszcze mam czas, ze jestem mloda...itp bo skoro juz nawet tamten chlopak rzucil mnie bo nie mialam doswiadczenia to chyba im dalej w las tym gorzej a tak pozatym to chyba normalne ze chcialbym miec juz kogos ;p

Gość qqqwwwe
wg. mnie osoba z którą chcesz być MUSI Ci się podobać. inaczej nie ma sensu.

Gość nie jesteś jeszcze taka stara
spoko :) Na pewno nie jest to Twoja ostatnia szansa.

Gość panna22
no akurat tego to nie jestem pewna eh

Gość matteo-28
uwielbiam dziewice😘 nie chcialabys poznac pare lat starszego przystojnego faceta?;)

Gość Jaganaxxxxx
Mąż wchodzi do łóżka i szepcze żonie do ucha: - Nie mam slipek! - Jutro ci wypiorę...

Gość matteo-28
nie mow, ze wolisz brzydala :(

Gość djhdjtyjd
Tamten to jakis idiota. Chcial pewnie zaruchac i sie przestraszyl ze jestes dziewica. Dla normalnego goscia to nie bedzie mialo znaczenia a wrecz bedzie plusem.