Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz wyjde z siebie!

poradzcie bo chyba wyjde z siebie...

Polecane posty

Spotykam sie z chlopakiem 3 msce, ostatnio wkurzylam sie na brak zainteresowania z jego strony i olalam go, przestalam sie odzywac w pon, wiadomo czekalam ze zadz... No ale on sie nie odezwal, dzis napisalam mu smsa z pyt kiedy mozemy sie spotkac a on jakgdyby nigdy nic odpisuje ze najwczesniej we wtorek i jak minal tydz? Co mam mu napisac? Opieprzyc go juz w smsie czy poczekac do wtorku i wtedy mu wygarnac? Bo w tym celu chcialam sie z nim umowic, zeby wyjasnic wszystko... Wkorwilam sie na maxa jego smsem. Koles ma w dupie przez caly tydzien moja osobe a teraz interesuje go co u mnie?

Gość Zinnka
Tacy sa faceci:) Jak maja jakies wlasne sprawy do zalatwienia, to zapominaja o calym swiecie. Nie rob mu awantury, bo on nie bedzie w ogole wiedzil o co chodzi, tylko powiedz mu spokojnie, ze jestes zdziwiona brakiem kontaktow z jego strony i ze wiecej tak nie chcesz. Do faceta trzeba wprost i duzymi literami, bo inaczej sie nie domysli.

Tyle ze on byl na urlopie przez caly tydz:o pojechal w rodzinne strony... Ja chcialam olac szmaciarza bo nie pasuje mi taki uklad, juz poukladalam sobie wszystko w glowce a on pisze jakgdyby nigdy nic:o

Gość Zinnka
"szmaciarza"????? tak mowisz o swoim chlopaku? To on powinien cie olac, bo nie jestes warta bycia z kimkolwiek. Szok...

Zasluzyl sobie na takie okreslenie, wiem co mowie. A do mojego chlopaka to jeszcze mu troche brakuje. A tak wogole to wakacje sie zaczely i same malolaty tu pisza wiec nie wiem po co wogole pytalam o rade.

Gość Zinnka
Ja tez nie wiem, po co pytalas o rade, skoro wszystko wiesz:)

Gość jak sie koles nie
odzywa, to nie ma co. potem bedzie juz tylko gorzej. jak mu nie zalezy, to szkoda na niego czasu. tego kwiatu jest pol swiatu:)

Gość cbvfbvf
sluchaj jakbys naprawde chciala go olac to nie pisalabys ze chcesz sie spotkac. on ma ciebie w dupie to miej go tez, no ludzie