Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcellini_31

czy to znaczy ze jeszcze JA KOCHAM!!!!?????

Polecane posty

Gość marcellini_31

Rozstalem sie miesiac temu z dziewczyna po 5 latach zwiaku i wspolnego mieszkania. Od jakieos czasu miedzy nami cos sie psulo i koniec byl nieuchronny. Dzis zajechalem do niej po jakies rzeczy i zobaczylem ze idzie na wesele kolezanki. Wygladala tak, ze jestem pewien ze wszyscy faceci beda sie do niej kleic;/ Wyszedlem wsciekly i uswiadomilem sobie, ze jak ja z kims zobacze to zwariuje!!! Mam ochote tam jechac i jej pilnowac. Nie wyobrazam sobie ze bedie sie zkims obsciskiac!

Gość neuralny
badz facet a nie cipa predzej czy pozniej i tak komus innemu bedie polykala zycie jak juz nie npolyka

Gość marcellini_31
sam juz nie wiem...mam wrazenie ze ona odzyla po tym rozstaniu, pewnie kogos dzis pozna ,albo juz poznala. Chyba pojde dzis zabic klina w klubie z przypadkowa dziewczyna;/

Gość neuralny
nie pisz do niej nie dzwon olej ja calkowicie wszystkie mozliwosci kontaktu z nia z twojej incjatywy sa na twoja niekozysc chce sie ruchac z innymi to nie sie rucha a ty badz facet i sie nie uzalaj miej na nia wyjebane to najlepsze co mozesz zrobic nbaby to manipulantki i zimne suki moze nie wszystkie ale wiekszosc

Gość neuralny
dlaczego sie roztales z nia?

Gość nbnmhj
a co ma robic? plakac po katach? daj jej spokoj

Gość be_cool
Wszystko zależy od tego dlaczego się rozstaliście.

Gość to samo :(
mój też ex dziś idzie na wesele. Ja jestem pewna, że jeszcze go kocham. Siedzę sama w domu, ryczę, piję piwo i wmawiam sobie, że on juz nic mnie nie obchodzi :(

Gość neuralny
ja kurwa do tkiej wrocilem i mi wujebala taki numer ze sie kurw czulem jak gowno nic nie warte bylwm w pracy a ona sobiew kolesia z imprezy na chate wziela i ja ruchal w mojej poscieli zygac mi sie chce

Gość neuralny
50 lat razem milosc prawdziwa 5 lat zauroczenie 3 miesiace nieporozumienie

Gość brakuje do szybkiego
dobre, neutralny :D szukasz kurew, to takie masz. wszechświat daje to, o co prosimy :D

Gość neuralny
pamietaj zawsze jest tak co mowi kobieta to trzeba do tego z duzym nawiasem podejsc kobieta to jedna wielka iluzja co innego mowi co innego mysli i co innego robi

Gość marcellini_31
ona zapoczatkowala rozmowe, ja podjalem decyzje. TO zblizalo sie nieuchronnie, czestsze klotnie, rzadki sex, mnostwo pretensji.Ona chciala to ratowac, pracowac, ja udawalem ze jest ok. Widzialem ze sie meczy. Teraz mam wrazene ze jest jej lepiej, byla taka usmiechnieta, swobodna, ja stres przykrywalem oschloscia. Teraz pale 6 papierosa...chcialbym zeby byla do konca zycia sama. Wiem chore.

Gość neuralny
w sumie racja byla kurwa ale potrafila przy mie grac ksiezniczke a ja ja traktowalewm ja wartosciowa kobiete a tu taki zonk kurw darowac sobie tego nie moge ze sie tak sfrajezylem

Gość neuralny
ina chciala ratowac nio to teraz daj jej czas jak kocha to nikogo sobie nie znajdzie a jak sie chce pobzykac z innym to juz bedziesz mial obraz caly i najlepiej sie nie odzywaj cisz jest najlepsza jak ja chcesz odzyskac to badz obojetny nie pros nie placz badz twardy i wytrwaly tylko tacy wygrywaja i nie badz miekki

Gość be_cool
Umów się z kumplami na piwo i zapomnij o dziewczynie. Skoro bez Ciebie jej lepiej, to nawet jeżeli jeszcze coś do niej czujesz to odpuść.

Gość marcellini_31
ehhhh...dzieki;) postaram sie byc twardzielem.....

do neutralnego: wybacz, ale gdy ktoś się nie odzywa, to skutek jest taki, że ta druga strona też się nie odzywa i nie daje o sobie znać. jeśli takie gierki cię bawią, to powodzenia :) do autora: nic teraz nie rób odczekaj, i uporządkuj swoje uczucia. wiem, że ci trudno, ale musisz wiedzieć na pewno, czy to, co czujesz teraz jest tylko uczuciem żalu, kiedy ją zobaczyłeś, czy też coś jeszcze do niej czujesz. powroty są możliwe dla obu stron jedynie wtedy, kiedy z pokorą każde z osobna uświadomi sobie w czym zawinił bo kij ma dwa końce. :)

Gość neuralny
poczytaj strone gracjana tam jest wszystko i prawie wszystko to prawda tak jest jak tam [pisze bez 2 zdan

Gość neuralny
hehe gierki nio ok to badz dalej frajerem i jeszcze jej kwiatki wysylaj i pros o nastepna szanse z za 2 dni ona bedzie szla z akims kolesiem i dostaniesz tak do ryja ze hej zaraz powiesz bo ja ja kocham i takie tam jak macie byc razem to bedziecie kobieta to istota ktora potrzebuje emocji zaskoczenia tapniecia nie lubi nudy a u was juz tak bylo jedna osoba stara sie wiecej druga ma na to wujebane to jest p[o zwiazku chyba ze pozniej zrozumie albo nie znajdzie kogos innego i chce wracac u mnie tak bylo wlasnie

w życiu nigdy nie kieruję się podawanymi przez kogoś "stronami", tylko własnym sumieniem i rozumem, a to dlatego, że każdy człowiek jest inny i inaczej reaguje na drugiego. to co wspólne dla ludzi, to budowa ciała, z budową mózgu, jest już inaczej :D

Gość neuralny
nudzilo sie jej zadzwonila nie miala nikogo powiedziala ze zrozumiala ze chce byc ze mna ze teskni i takie tam pierdoly a ja jej kurwa uwierzylem i za 3 tygonnie sie poscila i dopoki nie zadzwonil ten koles to pisala ebym jej wybaczyl i ze mnie juz nigdy nie zawiedzie heheh kura jaja jak berety wtedy to smieszxne nie bylo

a kto tu mówi o dawaniu kwiatkow, facet, czytaj ze zrozumieniem :P

uwierzyłeś bo jesteś idiotą. :) a jak już wiedziałeś, że się nudziła i dlatego wykonała ten telefon, to jesteś nie tylko idiotą ale kretynem :D

Gość neuralny
dlaczego tego nie marnowales jak ja kochasz to posc wolno jak wroci bedzie twoja jak nie to niech bedzuie szczesliwa milosc to tez czasami poswiecenie sie dla tekj drugiej osoby i tyle

Gość neuralny
tale zagrala tak ze kazdy by uwierzyl i nie pozwolilem odrazu na powrot troche to trwalo i byla strasznie prawdziwa o okazala sie suka

Gość neuralny
wrocilem bo kochalem a zakochany czlowiek nie mysli normalnie tak poprostu jest myslalem ze sie zmienila ale ludzie sie nie zmieniaja