Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyntmum

wolicie kupic sobie krem czy dziecku zabawke??

Polecane posty

Gość nyntmum

bo widze ze wiekszosc matek wybiera zabawke a potem placz ze maz odszedl a one same zaniedbane nieszczesliwe itp a dzieci? wyjadą w dupe kopna itp i tyle je bedziesz widziala

Wolę zachować odpowiednie proporcje między zakupami dla siebie i dziecka. Szczerze to ja mam mniejsze potrzeby niż moje dziecko i z przyjemnością kupuję dziecku zabawki. Co nie oznacza, ze na sobie oszczędzam.

Gość z czego to wynika?
przykre ze niektórzy muszą wybierac dla mnie to norma że i krem i zabawka

Gość scdsaxsa
wspcyuj ci e dyiecko cie nie kocha i mu aujesy. moja mama zawsze kupowała kremy i nam zabawki. i my jej na każdym kroku pokazujemy że ją kochamy a jesteśmy już dorosłe. jak sobie wychwałąś tak masz. nie przekazałaś dziecku że rodzina jest najważniejsza, nie koleżanki ani nie inni to masz teraz swoje kremy

Gość rysia22
krem oczywiscie a dziecku strugam zabaweczki z marcheweczki

ja też zawsze kupuję sobie krem wtedy gdy go potrzebuję. zabawek wiele dziecku nie kupuję wolę mniej a konkretne i zawsze są na to pieniądze. dużą część zabawek dostaje i nie widzę potrzeby co i rusz kupować nową tak samo jak krem tym bardziej, że nie lubię za wiele smarowideł używać. wolę kupić sobie fajny ciuch :) tak samo jak lubię kupić fajne ubranko dla dziecka czy męża (mój mąż jest jak dziecko i sam sobie niczego wybrać nie umie :P)