Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdds

Niepokojace zjawisko - faceci madrzeja

Polecane posty

Gość dsdsdds

Rozmawialam ostatnio kolezankami o sprawach damsko-meskich, o zwiazkach i facetach. Zuawazylismy bardzo niepokojace, niebezpiecznie i niekorzystne zjawisko dla kobiet. Coraz wiecej mezczyzn facetow nie chce sie zwiazac, nie chce zadnych rodzajow zwiazkow z kobietami juz nie mowiac o malzenstwach. To ze facetom nie oplaca sie malzenstwo z kobieta to jest oczywiste, ale oni przez wieki przez swoja glupote wiazali sie z nami kobietami, brali z nami slub a my z tego korzystalysmy. Dzialal prosty mechanizm - czyjas glupote mozna latwo wykorzystac. Teraz faceci nie pala sie do zwiazkow z kobietami, najchetniej to by chcieli kobiety tylko do seksu. Widac faceci zmadrzeli, na czym cierpimy my kobiety, bo nie mamy juz jak wykorzystywac frajerow. Drogie kobietki, dla naszego wspolnego dobra, pomyslmy jakie argumenty mozemy podac by facetow zachecic do tego by sie z nami wiazali, jak przekonac go ze malzenstwo jest oplacalne dla niego, chociaz wiemy ze tak nie jest. Co powiedziec by facet chcial sie z nami wiazac tym samym umozliwiajac nam jego wykorzystywanie?

Gość co za bzdety
też mi przyszło na myśl że jeszcze jest trochę frajerów których można przywiązać do siebie ciążą-wpadką ewentualnie zmusić do tego by za namową Mamuśki się ożenili bo co ludzie powiedzą

ja bez specjalnych starań mam całą kolekcję pierścionków zaręczynowych. Mężczyznom tez potrzeba bliskości i oni chcą ślubu i stabilizacji, ale tylko z odpowiednimi dziewczynami.