Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tufik

NOWE PRZEDSZKOLE PRYWATNE W ŁODZI/ZGIERZU

Polecane posty

Gość tufik

słuchajcie. mam zamiar założyć przedszkole w Łodzi albo w Zgierzu. raporty wskazują, że dla wielu dzieci brakuje miejsc. jak sądzicie, czy to dobry pomysł? mam tylko 30000 zł. kredytu i musiałabym wynająć lokal oraz zatrudnić ludzi. przepisy i dokumenty do wypełnienia już znam i to akurat nie jest problem. największy to koszt założenia i potem liczba chętnych. co myślicie?

Gość go-n-g bało
u mnie w mieście/250tyś mieszkańców/ na przełomie 2010/2011 zamknęły się już 3 prywatne przedszkola.Zastanow się dobrze

Gość gość
a co powiecie o Aniolkowiez Lodzi? Szukam przedszkola dla mojego malego, moja znajoma mi je polecila, ale jakos nie jestem jeszcze pewna

Gość gość
Jeśli chodzi o prywatne przedszkole w Łodzi to moim zdaniem najlepsze jest http://www.przedszkolealbercik.com.pl/ :) Córka chodzi tam drugi rok i ja jestem bardzo zadowolona z kadry, tego jakie mają podejście do dzieci i w ogóle organizacja wygląda o niebo lepiej niż w miejskim

Gość gość
Ja za waszymi poradami wysłałam maluszka mojego własnie do Przedszkola Albercik i to była bardzo dobra decyzja. Przede wszystkim mały dobrze się tam czuje i lubi chodzić, a kontakt z opiekunami bezproblemowy